Gepost door: WTC De Palingrijders | 18 juli, 2007

Een BV in onze club : Den Carl


carl.jpg

 Antwoord op zijn vraag :

Door aan te sluiten bij de WTC DE PALINGRIJDERS !!!!

Groeten,

Kamiel Vélo

PS : Carl geeft een signeersessie, telkens op zondagmiddag. Steeds een tiental minuten na aankomst van groep 2 (kwestie van Carl even wat laten te bekomen na zijn inspanningen in groep 2!!). 


Responses

 1. Is toch wel ne serieuze jongen hé diene Carl

 2. De alom bekende flandrien Carl Van Damme kon in de Tour 2007 echter geen bedreiging vormen in het bergklassement. Een insider wist ons te vertellen: “Rotte Appels moeten eruit, wanneer gaan ze doorhebben dat enkel hun jeugd iets te bieden heeft!” De ploegleiding liet uitschijnen dat dit Carl’s laatste Tour was… Een van onze bronnen signaleerde hem gisteren op het Na Tour Criterium te Aalst als Sandwichman voor zijn hoofdsponser. (nvdr. Cafe De Paling)

  Vinokourov, Ex-Astana

 3. In eske worden onder meer 200 bloedzakjes en transfusiemateriaal gevonden bij een razzia van de rijkswacht. Vijf personen worden ervan verdacht spilfiguren te zijn in een van de grootste dopingschandalen in de sportgeschiedenis. Onder meer W.T.C. De Palingrijders ploegarts Patricia die na een zware berg etappe altijd voor de nodige dorstlesser zorcht maar ook mario, steven ivan, tommy, andré, dirk en tal van andere worden opgepakt.

  Het doet de ronde dat er altijd paar mannen blijven plakken in het café wrm zouden dat niet de spilfiguren kunnen zijn. De nodige informatie hoort u nog wel van mij.

  iemand die het goed met u meent.

  ddt oké cars bij ddt is iedereen te vree.

 4. Ik moet hier tegenspreken als zou onze Carl een rotte appel zijn. Carl heeft de eeuwige jeugd mee en dat zou iedereen binnen de club moeten weten. Carl blijft de tour rijden !!!

  Steegmans


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: