Gepost door: WTC De Palingrijders | 2 augustus, 2007

Verslag groep 3 dd 22 juli 2007


Rit van zondag 22 juli – groep 3

 

Na een herstelperiode van 3 weken was de gekwetste man met gele fiets (de plakker dus) terug om groep 3 te vergezellen.

Maar goed, nu over naar de rit die aanvankelijk, zoals iedere week, vrij vlak zou verlopen om iedereen terug in het lokaal te krijgen. Daar de wind richting Overmere niet zo goed zat, werd besloten een ander parcours te volgen : namelijk richting Flobecq. Dit op aanraden van de loodgieter die dacht hiermee de plakker ne loer te draaien. Van in het begin was al duidelijk dat de plakker in vorm was en opnieuw de groep moest leiden. Aanvankelijk dacht men dat de petj (Etienne Versteels) zou moeten lossen, maar niets was minder waar : hij heeft nog steeds de benen van een jonge stier. Langs deze weg wil ik hem ook feliciteren met zijn lottowinst (hij mag er ene op geven).

Daar tegenover moest de loodgieter die iedere zaterdag op tijd zonder alcohol en seks in zijn bed kruipt van de groep lossen. Deze man met geschoren witte benen – wat uitzonderlijk is voor iemand die wekelijks meermaals traint – en met een op maat gemaakte fiets van 20 jaar oud kwam reeds in Maria-Oudenhove de man met de hamer tegen. Omdat wij meerdere malen moesten wachten werd onze gemiddelde snelheid negatief beïnvloed. Het was zo erg dat we aan de radar in Flobecq werden voorbijgelopen door een zondagsjogger!!!  Zijn petekind (Thimoty) zal toch beter een voorbeeld nemen aan de plakker want die was na deze zware rit nog zo fris als een hoentje!!!!

Op twee kilometer van de finish kwamen de anderen ook op het toneel. Den tantist zijn epokuur kwam tot werking en op 500 meter van de finish moest de plakker zijn meerdere laten rijden. Twee Livinusbiertjes later kwam de zwaarbeproefde loodgieter ook binnen. Deze kreeg de raad in de week wat minder hard te werken en voldoende rust te nemen zodat hij de volgende keer een voorbeeld kan zijn voor de ploeg !!!

De plakker.


Responses

  1. Etienne …… winst op de lotto ……… olala …….. wanneer is het feest in De Paling? En hoeveel heeft Etienneken dan wel gewonnen? Hoeveel dagen feest gaat het zijn in De Paling???

    Steegmans
    (Altijd bereid voor een feestje !!)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: