Gepost door: WTC De Palingrijders | 31 augustus, 2007

Ritverslag 3° ploeg 26/08/07


Al van bij de start waren er al verrassingen te noteren nl. :

* na weken van afwezigheid was Dréken terug aanwezig in koerskledij. Hij gaat er ons vandaag afrijden met zijnen moutain bike;   

* Jurgen Vijle was ook nog eens aanwezig. Hij had waarschijnlijk gehoord dat er vandaag een  tussenstop zal ingelast worden om in Aaigem een ijsje te eten;

* ook werd terug opgemerkt dat dienen kleine gezette kerel van in begin van ’t seizoen er  weer niet bij was. Zelfs zijn zoon was er nu niet bij.

 De rit begon rustig. Toen reed de plakker nog voorop. Na een km of 15 liet Dréken ons in de steek. Hij ging via een omweg zelf naar Aaigem rijden. Zijnen mountain bike zal vandaag waarschijnlijk niet in vorm geweest zijn.Toen we na een 50-tal km aan de Hoeve in Aaigem aankwamen stelden we vast dat de derde groep terug de eerste was. In afwachting van de andere groepen besloten we dan nog een klein ommetje te maken. Na een km gebeurde er een valpartij. Kwinten raakte Lucas achterwiel en beiden vielen. Lucas in het veld, Kwinten iets onzachter op het asfalt. Kwinten voelde zich sterk genoeg om terug te rijden naar de hoeve voor verzorging en natuurlijk ook om niet zijn ijsje te missen. We lieten hem hier ook over aan zijn intussen gealarmeerde moeder.Van hieruit werd er terug gereden naar Patricia waar normaal de plakker op ons ging wachten. Hij was niet meegereden naar de hoeve uit schrik dat hij nadien niet meer op zijn fiets zou raken. En na een pintje terug naar huis want het intussen redelijk laat geworden.  

Free Braquee


Responses

  1. Een reactie!!!!
    Dienen zoon van de kleine gezette kerel was er ook eens op uit!Hij was met den tennisclub in de ambiance en tot in de vroege uurtjes blijven hangen (da mag ook wel eens hé). Maar dienen kleine gezette kerel had de steun van de zoon nodig om in zijnen auto te geraken. Laat staan dat da manneke(de papa) s’morgens op zijn veloke zou zijn gekropen?!!! (T’zou een rampke zijn voor onze pa zijn kuitje)! Maar geen nood zonder tegenslag ben ik er zondag terug bij.

    Jonas


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: