Gepost door: WTC De Palingrijders | 13 januari, 2008

Onze jeugd van groep3 uit de startblokken !!!


Beste vrienden wielertoeristen,

Deze zondagmorgen zijn de jonge gasten van groep drie in alle vroegte voor hun eerste voorbereidende uitstap vertrokken aan het lokaal, dit voor een tocht van rond de dertig kilometers.

groep2.jpg

Lucas, Kwinten, Jonas en Thimothy werden vergezeld door Danny en Dréken. Er was ook een eenzame fietser bij uit de tweede groep : Noël Van Kerckhove …..

noel2.jpg

Gezien iedereen welkom is in groep drie, werd Noël met open armen ontvangen. Hij was dan ook de koning te rijk, om niet alleen de weergoden te moeten trotseren.

Er werd ook verbroederd met een groep wielertoeristen onder leiding van Jurgen Vijle (die het komend seizoen terug gaat meefietsen met onze WTC).

Het was echter een zware uitstap : wind en regen teisterden de moedigen!!! Ongeveer halfweg, na een dertig kilometer besloten Danny, Dréken, Jonas en Thimoty naar het lokaal te rijden, terwijl de anderen nog een dertigtal kilometers verder fietsten. Aan de meet werd Jonas geklopt door Thimoty die daarmee een eerste trofee in zijn kast kan zetten. Jonas moest het stellen met een kleiner exemplaar :

thimothy.jpg

thimothy-en-jonas-2.jpg

Stammie en dréken werden door de twee op achterstand gefietst. Dréken was ook blij met zijn eerste uitstap van het jaar. Het ziet er naar uit dat Dré een goed seizoen tegemoet gaat.

andre.jpg

Een dik uur later arriveerde de rest met een verbazend sterke Lucas en een verdienstelijke Kwinten. Zijn vader Noël was evenwel blij dat de rit erop zat. Hij mag binnenkort in de lering bij Vinnige Vino (waar zat Vinnige Vino trouwens????????) en bij Kwinten. Of had hij gewoon een rotdag of is het nog te vroeg op het seizoen voor Noel?

Feit is dat de jonge garde goed van start gegaan is!! Met dank aan Stammie, Dreken, Jurgen en Noel.

uw reporter,

Kamiel Velo


Responses

 1. Ja waar zat diene vinnige vino eigenlijk.
  proficiat aan de jonge gasten hé! 🙂

 2. Beste Bettini,

  Volgens welingelichte bron lag hij nog in zijn ……. BED !!

  Kamiel

 3. Ja kamiel, van in zijn bedde kan hij de ronde op zijnen buik schrijven.
  hij heeft da gezegd voor maar mee te doen op den blog
  zo kunnen ze ook eens mee roddelen.
  Geweet wel he Kamiel.

  Bettini

 4. Beste,
  Toprenners als jullie weten natuurlijk maar al te best dat een goede rust één van de peilers is van een goed wielerseizoen. Vandaar…
  Niet te min trotseerde ik samen met mijn Oosterse Collega Bin Laden de snijdende wind in de Vlaamse Ardennen. Alles was aanwezig voor een goede training; voldoende tegenwind, goed gemiddelde, een normaal aantal kilometers en twee jongeren die iets willen bewijzen, of we in ons opzet slagen valt nog af te wachten.

  Btw: Wij fietsen onszelf niet in de kijker omdat een reporter dat vraagt, (zoals sommigen anderen wel). Wij starten zonder dat de paparazzi het weet.. Ons trainingsschema is wel al wat eerder begonnen.

  Tot hier mijn antwoorden op diegenen die ongelijk hebben.

  Oppermachtige Vino groet u allen mijn vrienden!

 5. Bettini mijn beste,
  U mag mij gerust dat stukje tekst waarin ik dat gezegd heb eens tonen…
  Dus wie is de roddeltante dan????

  In het vervolg eerst denken en dan schrijven??

  Vinnige Vino!

 6. ja jongens proficiat met jullie trianing van deze morgen maar ik en vinnige vino hebben ons wel gegeven van de eerste kilometer tot de laatste als de jongere garde eens zin heeft om met ons te gaan trainen geef dan eens een seindje maar bereid jullie wel een beetje voor he. Beste steven ik zal er el zijn he voor te trainen zondag half 9 maar ik hoop dat je snel weer kan mee rijden met ons het zelfde geld voor eddy he jongens vel beterschap.

  greetz bin

  jongens van af nu is dit mijn naam he :p

 7. Beste Kamiel,
  Bedankt voor de moeite die je gedaan hebt!
  Ik heb volgens jouw stappen gewerkt en de site gaf aan, dat ik dadelijk mijn afbeelding ging zien… Ik ben benieuwd of het gaat…
  Met vriendelijke Groet-Oppermachtige Vino

 8. Hela da is wel dank zij mij van de foto hé.
  is’t niewaar Kamiel.
  En jongens de elite start om 8u30 bij Dino.

  Bettini

 9. Aan ons clublokaal had steven gezegd…
  Waar is het nu? Bin Laden en ik zullen er zijn…
  Oppermachtige Vino!

 10. goed gesprint jonas en thimoty.
  jonas ge waart der dicht bij.

  groetjes schumacher!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Vino,

  Het is ook waar dat Bettini mij uitgelegd heeft hoe een foto te plaatsen naast ieder bericht …. ere aan wie ere toekomt 🙂

  En in reactie op uw antwoord toch even volgende bemerking : ik als reporter “registreer” of zoals de beste schrijver aller tijden (Boontje oftewel Louis-Paul Boon) zegt in zijn wereldberoemd boek “De Kapellekensbaan” : Ik ben de seismograaf van de maatschappij !!! Dus ik fiks helemaal niets, de voorbereidigen gebeuren spontaan. Alleen volg ik dat op de voet.

  Ik respecteer dat je samen met Osama gaat trainen ………maar in de maand juni van 2007 stond in alle kranten : Vinokourov staat op de lijst van de “men in black” !! Wat gelijk uitgekomen is in je laatste tour he. Maar ik ben een goede katholiek en ik vergeef iedereen zijn zonden 🙂

  Maak er samen met je maat Osama maar een successeizoen van ! En de RVV wacht op jullie he 😉

  vriendelijke groet
  Kamiel Vélo

 12. Bah… De pers! het is de PEST! De weg naar boven is heel hard, maar die naar beneden is eens zo rap… Die bekentenissen zijn onder dwang afgelegd, in het rennersmilieu zijn het harde mannen die beslissen en uitvoeren, wij zijn enkel de majoretten die volgen moeten!
  Opgelet “the men in black” kan ook gevaarlijk worden!
  Wij zijn stille renners, trainen in het geniep en rijden mee in het geniep… Onderweg meten we ons eens aan elkaar (Osama en Vino) en gaan daarna terug in het wieltje hangen, pas aan de meet proberen we iets te forceren, al zat daar nog nooit meer dan een derde plek in :s Hopelijk is dit jaar ONS seizoen!!!

  Ik weet niet hoed het voor Osama zit, maar ik ben niet de renner die zaterdag de 267 km van Brugge tot in Meerbeke kan rijden. Fysiek kan ik het nog niet aan en ik zou toch maar een last zijn van diegenen die het wel aankunnen.
  Ik ga de zondag met de Wielertoeristen de Ronde van Vlaanderen rijden, een bescheiden 100 km met alle “klassieke bergen” erin…(Maar daar ga ik verraderlijk uit de hoek komen, bij deze zijn de zondagsrenners gewaarschuwd 🙂 )
  Ik heb dan ook veel bewondering voor degenen die het wel kunnen (knipoog naar Bettini en consoorten)

  Oppermachtige Vino groet U!

 13. Voor de nog mindere Goden is er nog groep drie : wij rijden die bewuste dag naar den Donk en KIJKEN in de namiddag naar de RVV ! Dan roepen wij Leif Hoste naar de overwinning en zo verbranden we ook onze calorieën en doen we tegelijk alle beklimmingen mee. CARPE DIEM, seize the day, pluk de dag!!

  sportieve groeten
  Kamiel

 14. JAJA IK WAS TOEN DEN BESTEN : IN ‘T WIEL BLIJVEN ZITTEN EN 50 METER VAN DE STEEP WEGSPRINGEN

  JONAS WAS DER WEL NIE BLIJ ME MAAR JA DE OVERWINNING TELT
  DAMES EN HEREN

  ZO ZIET U EENS WIE DEN BESTEN JONGEREN IS IN GROEP3

  KRUIRKEN BERG AF DANKT U ALLEN

 15. Kruirken berg af heeft wel niet heel de rit mee gereden hé…
  Er was nog een groep die rond de 60 km heeft gefietst..
  Waar zat kruirken berg af dan? 🙂

  Zheyun Yé…

 16. Haha, grappig!
  De spanning in Groep drie 🙂

 17. Goed gezegt vino wij zullen dit wielerjaar zeker met 1 à 2 overwinningen afsluiten.
  We zullen ons wel mogen meten met de ras sprinters in groep 1 maar onsnappingen zijn ook mogenlijk niet waar beste vino. Wij zullen dit jaar een ploegje vormen ik en vinnige vino we hebben ons al voor bereid in het voorbije weekend (zondag) na die rit hebben we besloten om iets te doen aan onze conditie om die nog beter te krijgen als vorig seizoen.

  De oost-blokse renners groeten jullie.

  PS veel beterschap aan eddy en steven.

 18. Dat klopt Vino en Bin Laden: One Team!

  Vinnige Vino!

 19. Juist zhéyun Yé, den Thimothy is wat te voortvarend. 🙂

  Kamiel

 20. aan het one team : ik reken jullie op allemaal jullie uitspraken af op het einde van het seizoen . Ik hou jullie in de gaten de zondag.

 21. a ja ook nen dikken proficiat aan de manschappen van de derde groep. Gemotiveerde gasten ook hoor. Proficiat.

 22. Uitspraken? Op alles wat ik gezegd heb moogd mij gerust afrekenen! Ik heb bij mijn weet niets gezegd wat onmogelijk is…
  Som mij ééns een paar uitspraken op Gertje 🙂
  1) …
  2) …
  Oppermachtige Vino is watching you Gertjeuh!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: