Gepost door: WTC De Palingrijders | 20 januari, 2008

Verslag voorbereidende rit derde groep


 Zondag 20 januari 2008

Vóór de meeste inwoners van het landelijk gelegen Esse al wakker waren, was er ter hoogte van “De Paling” al veel beweging te zien!

Kamiel Vélo organiseerde namelijk voor de tweede keer op rij een tochtje voor de jeugd. De aanwezigen waren: Kamiel Vélo, Vinokourov, Zheyun Yé, Jonas en Timothy die klaar waren voor een tochtje van een 40 km . De tocht verliep langs Steenhuize, Smeerebbe, Zandbergen,Idegem,Schendelbeke, Geraardsbergen om zo via Steenhuize terug het prachtige Esse binnen te rijden. Kamiel Vélo deed samen met Vinokourov het betere kopwerk, onderweg liet Timothy de tegenstand verstaan dat ze geen cadeautjes van hem moesten verwachten, bij deze waren we gewaarschuwd!

Nadat we het jaagpad in G’bergen verlieten, stookte Vinokourov de jeugd op om een tussensprintje te houden; deze werd met een uitzonderlijke prestatie gewonnen door Jonas. Na een kleine plaspauze werd de tocht verder gezet… Timothy bleef de tegenstand psychologisch afmatten: “Geen cadeautjes vandaag jongens!” luidde het voor de tweede keer.

 Met het pak in de broek naderden we ons mooie Sint-Lievens-Esse. Onder het luide gejoel van enkele verloren gelopen koeien reden we via Tervarent zo naar de Schonenberg. Timothy was de eerste die de Schonenberg kwam ingereden, direct gevolgd door een sterk rijdende Jonas. Vinokourov en Zheyun Yé vervolledigden de kopgroep van 4 . Kamiel Vélo volgde met een achterstand van nauwelijks 10 seconden. Maar vooraan de kopgroep ging het er bikkelhard aan toe.

Niemand zou wijken voor iemand anders. Opeens zette Vinokourov de sprint in met nog goed 250 meter te gaan, onmiddelijk gevolgd door de Jonas, Timothy en Zheyun Yé. Vinokourov maakte zijn favorietenrol waar en mocht het hoogste schavotje van het podium betreden. Plaats twee bleef binnen de zelfde familie en was bestemd voor Zheyun Yé. Jonas betrad een verdienstelijke derde plaats. (Jammer dat er niet meer inzat voor Jonas, hij reed immers een uitmuntende rit). De o zo besproken Timothy moest zich tevreden stellen met een vierde plaats en een limonadeke van Patricia. Kamiel vervoegde met zijn nieuw CARBONNEN ros de vijfde plaats.

De afwezigen hadden dit keer ongelijk, een prachtige tocht met dank aan onze Kamiel Vélo!

Proficiat!

Uw reporter ter plaatse,

Vino!


Responses

 1. En waar zat ge ”DE VINO” ?
  Zat ge met de poepers.
  Veel zeggen he maar… ge moet nu nie zeggen, ik heb da nie gezegd op den blog hé.
  Nu valt ge door de mand hé manneken.
  Oppermach… te…heuuuu …ge…dinges.
  En Bin laden zit weer ondergedoken zeker.
  Die jongens hun plaats afpakken.
  Nen echten zou die jongens voor de eer voorlaten.

  Bettini.

 2. Beste Bettini twas de avond ervoor te laat geworden om met de A’s mee te trainen. Ik weet dat het geen excuses zijn maar het weze nu zo. Ik wou toch rijden en heb dan besloten om met Kamiel Velo en Co mee te rijden. En neen ik zat niet met de poepers!
  Bettini geef nooit een eerste plaats uit handen! De winnaarsmentaliteit kwijt?
  Lach me een breuk! moehahahaha

  OPPERMACHTIGE Vino!

 3. hoho kalm jongens. Vooreerst zou ik graag zeggen dat ik blij was dat Vino mee was. Zo moest ik niet alleen de kop trekken, want die jonge gasten weten al één zaak heeeeeel goed : namelijk zich goed uit de wind zetten. En zeg nu zelf, geen betere dan Kamiel om je achter weg te stoppen. Verder ook proficiat aan Vino om toch nog op te dagen, ondanks het nachtelijk vertier. Vino kon ook in zijn bed blijven liggen hebben he Bettini. Maar hij heeft hem toch getoond. Hierbij wens ik ook te zeggen als ik zo laat thuiskom, ik zeker niet zou opdagen aan de paling om te fietsen. Dus Bettini, toch een positieve noot in het verhaal hoor dat Vino er was.

  Dat kan evenwel niet gezegd worden van onzen Osama. Maar ja, hij zal met andere dingen bezig geweest zijn zeker ……

  Vriendelijke groet,
  Kamiel

  PS volgende zondag blijf ik op de mannen van groep 1 wachten om hun enen te tracteren op mijn nieuw stalen ros!

 4. Volledig gelijk Bettini van de oppermach……te……ge….dinges valt inderdaad niet veel te bespeuren en dan zich nog een breuk lachen. Je weet toch wie laatst lacht best lacht.
  Opperm……. Vino.
  En wat met Osama?????
  Goe gedacht Kamiel om er enen op te geven op uwen ALUMINIUM rospaardje.Je mag dat ook al doen op de nieuwjaarsreceptie hoor.Of zal Kamiel niet aanwezig zijn misschien??
  Want ook al heb ik je al gezien dit jaar voor beste wensen te geven heb je nog geen tijd gehad,zat je vrouwtje thuis al te wachten misschien of had je niet snel genoeg gereden???

 5. Ik moet Bettini toch wel ergens gelijk geven hoor Kamiel. Hoed af dat Vino komen rijden is, maar dan de laatste 250 meter ineens in gang schieten om die mannen hun eerste plaats af te pakken… dat is niet de koerstaktiek van den echten Vino hee! Dat is zoals een voetballer van 1ste klasse die de miniemen hun bal gaat afpakken hee. Dit natuurlijk zonder oneerbiedig te willen zijn ten opzichte van die miniemen, want dat zouden later wel eens de enige echte profs kunnen worden!

  Sportieve groeten van een snipverkouden Tom Boonen die hierdoor zelfs niet heeft kunnen rijden vorig weekend…

 6. Weeral iemand die het moet laten afweten door ziekte,t’is precies een beetje verdoemd daar op de schuunenberg,Steven,Eddy en vorige week onze gruute plateau en nu onzen Tom.Tomme toch!!
  Laat u goed soigneren Tommeken zodat we je snel weer mogen verwachten bij Patricia en den Blacky.

  Jef Pedal!!!!!

 7. Dag Jef Pedal,

  Hoe gaat het nog met Van Zwam en met den Nero? Dat waren nog eens tijden he!!

  Wat betreft mijn vervroegd afscheid en het achterwege blijven van de traditionele nieuwjaarswensen : Kamiel moest dringend weg want om 13 uur was er een uur tennisles voorzien. Dus is Kamiel snel naar huis gegaan, een douchke genomen, wat krachtvoer binnengespeeld en dan een uur intensief getennist.

  De nieuwjaarswensen beste Jef heb je natuurlijk te goed van mij.

  En wat Vino betreft : binnen een paar jaar geeft hij jullie allemaal op “uil kasse”, dus beste Jef Pedal : wie laatst lacht best lacht 🙂 😉

  Allee het beste nog en tot een volgende keer op de blog of tot zaterdag!

 8. Tommeke,

  Niet te laat opblijven, een goed geneverken vóór het slapengaan en goed slapen. U soigneren he!!

 9. Ne echte kampioen laat zijn ploegmaats ook eens een (klein) koersken winnen.
  Beste Vino.
  Dan helpen ze u nen grote winnen.
  Met azijn vangt ge geen vliegen.
  Maar ge zijt toch gaan rijden allee vooruit, tot volgende week.

  Bettini

 10. Voor al diegenen die er problemen mee hebben dat ik zondag met de jongens van groep 3 meegereden heb. Ik was er toch maar! Dat is al één zaak.
  Jef Pedal van u kunsten hebben we ook nog niet veel gezien eh manneke! En ik denk toch als je de hele rit hebt kop getrokken en ik herhaal deHELE rit dat je dan wel een gooi mag doen naar de gouden medaille. Competitief ingesteld zijn, weet je wel? De honger is groot en goed begonnen is half gewonnen zijn de Roger altijd!
  Moesten er verder nog problemen zijn Tommeke, Bettini en klein Jefken laat het mij gerust weten, want mijn honger is groot, en mijn wil is ijzersterk, vanaf nu tellen enkel de resultaten!
  Pedalleke ik zal nog lachen geloof mij!

  Kamiel bedankt voor de steun, sommige op deze blog hebben het dus nog altijd niet geleerd hé!

  Goed af voor de eerste groep die gereden heeft zondag, zijn daar namen van bekend?

  Vino strikes back!
  HIJ groet jullie!

 11. Bettini,
  Als ik al één ding geleerd heb bij de WTC dan is het dat je aan de meet er alleen voor staat, dan spelen die kleine azijnoverwinningen geen rol ze! Ieder voor zich tot de laatste meter! Wat ben je dan met een tweede plaats???
  Osama, wij brengen daar veranderin hé beste Oostblokmaat!
  One Team!

  Oppermachtige Vino!

 12. Hela hela rustig,ik heb het al begrepen.
  als we zo gaan doen oke.
  Als wij volgende zaterdag al 130 km gereden hebben en de zondag nog zo’n 100 km hebben gereden dan weet ge genoeg zeker.
  Ik hoop dat ik de zondag goe gerecupereerd ben, maar als ge nog geen sterrekes gezien hebt awel zondag zult ge het universium zien op klaarlichte dag.(als ik nog kan he)
  Tof he die spanning ,da is allemaal goe voor mijn rvv, jongens.
  I like it you to Vino

  Bettini

 13. jaja iedereen op de kap van vino ……
  das toch ook nie schoon ! Op de meet zat
  Zheyun yé en jonas nie ver van vino af.
  Jonas had nog geprobeerd om over zheyun yé
  te geraken toen Yé zijn keting der af lag.
  Maar tevergeefs, Jonas moest nog wa recupereren van da laatste bergske waar hij vino had ingehaald.

  groeten schumacher

  PS Vino : altijd welkom maat in groep 3, laat ze maar zeveren

 14. By the way ,mijn doel is niet om u er af te rijden .(t’uwe misschien wel)
  Maar de ronde op een goede getrainde manier af te leggen.

  Bettini

 15. bettini behoudt de kalmte ! De RVV is het belangrijkste inderdaad. Het is duidelijk dat de zenuwen gespannen staan. Maar we mogen onze voorbereiding er niet laten door verstoren. Vino en Osama zullen ons dit jaar niet vervoegen in Brugge, dus jongens een beke dimmen he. Onze Tom Boonen heeft wel wat gelijk he Vino : gij moest daar niet meegespurt hebben bij die jonge gastjes. Ik steek het evenwel op je jeugdige overmoed, maar normaal moet ge bij ons meespurten. Ik verwacht jou en je woestijnridder komende zondag in de groep der titanen. Een positieve noot om te besluiten beste Vino : Ondanks je nachtelijke uitstap zat je toch op je fiets. Goed zo!

 16. sorry beste jongens ik zal nog even verstek moeten laten met de trainingstochten op zondag ik zit namelijk met rugklachten (een acute lumbago) zoals de dokter zij 2 weken platterust en dan zal ik er wel boven op zijn. Wat die ruzie hier allemaal betreft waarom is iedereen zo gefrustreerd terwijl ik hier zit te typen zie ik een kampioen voor bij het raampje passeren. Het is Etiën versteels die er weer een trainings tochtje heeft op zitten dat is toch wat anders hé. Voor hem hoeft er niemand iets schrijven op de blog dat hij gaan trainen is hij doet het gewoon.
  Is dat niet waar Vino en co.

  greetz osama.

 17. Osama, geen paniek. Zo erg is het nog niet he. Het is toch normaal dat er soms wat stoute praat verkocht wordt. Maar er wordt hier bijlange geen ruzie gemaakt hoor.

  En wat Etienne betreft : ik ben blij dat hij al aan het trainen is. Ik zal hem trouwens eens bellen om op zondag mee te fietsen. Maar ergens heb je een punt : den Tienne gaat op zijn gemakje fietsen en eigenlijk gaat gans het gebeuren van de blog (en het internet) aan hem voorbij …… het leven kan ook simpel en eenvoudig zijn Stijn! Zo apprecieer ik Etienne ook he!

  Maar wees gerust, de meeste reacties moeten met een korreltje zout genomen worden …….. kwajongens onder elkaar he !!!!!

  Kamiel

 18. Dat is normaal he(van den Etien)Osama, dat ist er nog enen van in mijnen tijd.
  Hij is dus toch ook al bezig,maar ik ben ook al bezig hoor wacht maar ik zal er ook staan tegen het begin van wat lijkt een spetterend wielerjaar te worden, want iedereen loopt precies al op de toppen van zijn tenen.En we zijn nog maar net halfweg januari……
  Wat zal dat allemaal te weeg brengen??????

 19. ossamma we maaken geen ruzie he. we mogen elkaar wat pesten zonder in ruzie te vallen. ik ben nie gefuustreerd hoor en de andere ook nie.

  Schumacher

 20. Is het zondag weer om half 10 rit van groep 3 Kamiel ?
  Wie rijdt er allemaal mee met groep 3 zondag?

  Zheyun Yé

 21. Beste Jongens,
  Dit begint meer weg te hebben van een complot?
  Wat heb ik jullie misdaan? Ofwel is dit psychologische oorlogsvoering van diegenen die schrik hebben, om naar de meet te gaan met het Oostblok (Osama en ikzelf) ofwel worden wij niet geaccepteerd???
  Ik heb verscheidene doelen in dit spetterende wielerseizoen, en één daarvan is een eerste podiumplaats te bemachtigen bij de Elite van onze club, als het zou lukken zou het mooi zijn, maar als het niet lukt wil dit zeggen dat ik nog niet de macht heb om een gooi te doen naar een gouden medaille en dan zal ik dat ook kunnen toegeven! Ik hoop dat we vanaf nu met een propere sportieve lei kunnen beginnen, en competitief ingesteld blijven, en ja Bettini je hebt gelijk, het zou mooi zijn dat ik als jonge knaap een rot in het vak achter mij kan laten, al besef ik héél goed dat dit een utopie is. Maar het belangrijkste is eens als eerste over de meet te komen…
  En ik ben er van overtuigd dat mij en Osama toch één keer moet lukken…
  Zo ik ben uitgepraat denk ik!

  Sportieve groeten van Oppermachtige Vino!

  PS: Bettini ik ben er rotsvast van overtuigd dat ik van jou héél wat kan leren, en ben dat van plan ook. Hopelijk krijg ik hierop positieve feedback???

  Zij die het minst zeggen en in stilte trainen zijn voor mij de groten der aarde! (Etienne ;))

 22. Awel ik zal ervoor zorgen dat ge van t’jaar ne rit wint jongen.
  Met mijn kennis en hulp.
  Ik zal u heel de weg uit de wind zetten, est goe manneken.
  Ook ik kan een slechte dag hebben he, daar is niemand niet vrij van.

  ps : Ge moogt dan in het “dream team” komen.

  Forza Bettini.

 23. En waaruit bestaat het dream team beste vriend???
  Khoop dak er dan is van kan profiteren van uwen slechten dag:)

  Forza Bettini VS Oppermachtige Vino! :)héhé

  Com’n Boys, let’s play 🙂

 24. Vinokourov,da gaat bloed ,zweet en tranen kosten maar der kan altijd iets geregeld worden voor u(achteraf een tourneken of 2)!!!!!

  PS;iets anders,wordt er Zaterdag gejumpt bij Patrisia????

  Den Johnny

 25. Goeie vraag Johnny.
  Mijn jumpschoenen staan al klaar.
  Bij wie nog???
  En gaat Mario Grootjans Laura lynn meebrengen voor een plaatselijk optredentje, of gaat kamiel eindelijk Angelqueske van den Peet eens voorstellen??

 26. gvd kzit ier nou skuun me mijne rug kza nie veel moeten jumpen twil uk weer lukken.

  osama groet meede jumpers.

 27. Johnyke, oudt gij u maar bij u jumpkes en laat mij maar doen!
  Dan gaan we dit seizoen hééél goed overeenkomen!
  Tot zaterdag jongens

  Oppermachtige Forza-Bettini fan groet U!

 28. Wat een discussies mannen toch! Er wordt hier op een schromelijke manier een groot man vergeten : Gruute Plateau !!! Ik heb hem dinsdag na de noen gespot op een trainingstocht en er zat verdorie snee op mannen!! Terwijl iedereen hier aan het stoefen is en zijn plannen breed uitsmeerd, is Gruute Plateau in het geniep aan het trainen dat het niet schoon is. Hij gaat vriend en vijand verrassen, let op mijn woorden. Maar Anquetil gaat hij geen zand in de ogen strooien : ik ben uit mijn asse herrezen en mijn prestaties zullen mogen gezien worden dit jaar.

  De groeten van vijfvoudig tourwinnaar,

  Maître Jacques

  PS Valt het niemand op dat het stil geworden is rond Gruute Plateau !!!!

 29. Jefke Pedal,

  Angelique zal er niet zijn, wat niet betekent dat ik een plan aan het uitbroeden ben …… het seizoen moet nog beginnen. Hierbij vergeet ik niet mijn weddenschap met onze maat Tommeke Boonen. We zien wel.

  Jefke, de groeten verder aan Van Zwam en Néro he!! Niet vergeten!

  Kamiel

 30. Ik denk da Kamiel ne keer zal jumpen.
  Gruute plateau is zo neig aan trainen dat hij geenen tijd nie meer heeft
  om iets op den blog te zetten.
  Trainen en direct zijn bedde in voor te rusten.

  Bettini

 31. Of voor verder te trainen… Zoals ge het beziet… 🙂

  Oppermachtige Vino!

 32. Jumpen laat ik aan de jonge gasten over he.

 33. De jumpers kunnen de zondag met stijve benen zitten! 🙂
  Amuzement troef!

  Groetjes van de Vinnige Vino!

 34. Om nog niet te spreken over een aantal die de zondag zullen pijn aan hun “haar” hebben !!!

 35. Gruute Plateau is inderdaad wreed stillekes! Ik ben dat niet gewoon. Zou Anquetil gelijk hebben?

 36. Aan hun haar???
  Verklaar u nader mijn beste Kamiel Vélo…

  Opgelet want Kamiel Vélo gaat toeslaan zaterdag…

  Vinnige Vino groet u allen!

 37. Hoofdpijn mijn beste Vino …. hoofdpijn!

 38. Ja jongens, ik heb hier nog nie kunnen reageren want ik ben juist terug van dienen trainingstocht van dinsdag hé

 39. Hopelijk heb je je al gedouched ondertussen he gruute plateau.

 40. Kben nog nie van mijne velo geweest man, direct zie.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: