Gepost door: WTC De Palingrijders | 23 januari, 2008

Enkele geheugensteuntjes …..


Beste wielervrienden van De Paling ;

 Vergeet niet de nieuwjaarsreceptie komende zaterdag!!! Het ziet er naar uit dat er daar fameus gaat gejumpt worden! Let the beast go !!!

Komende zondag vertrekt Kamiel Vélo voor een rustig tochtje van 45 km aan het lokaal. Verzamelen om 9h30!!!!  Bettini vetrekt een uurtje vroeger met zijn  manschappen : om 8h30 verzamelen bij Dino De Roeck !!

Tot zaterdag!!

Groeten, Kamiel Vélo


Responses

 1. Der zal zondag wreed gereden worden, ik zie het zo al gebeuren! Je weet het hee jongens, rijden onder invloed, ook met de fiets is verboden hee!

  Groensjels,

  Tom Boonen.

 2. Volledig akkoord Tommeke! Gaat Bettini zijn manschappen aan de start krijgen??? En zo ja, gaat hij ze terug naar het lokaal kunnen loodsen??? Voorwaar het zal niet makkelijk zijn voor de squaddra van Bettini!!!!

  Gegroet,
  Kamiel

 3. En voor de amateurs die toch de ronde van Vlaanderen willen rijden, hierbij een link naar mogelijke trainingsschema’s:

  http://www.nieuwsblad.be/extra/alprostarttosport/nl/fietsen/trainingsschema/

  Veel succes!

  Tom B

 4. Eerst zien hoe jij het er vanaf brengt!

  Vinokourov!

 5. O beste Vino,

  Ik moet toegeven dat ik het er tot nu toe niet zo goed van afgebracht heb hoor. Ik heb reeds veel teveel trainingen moeten overslaan. Maar voor ons aller motivatie heb ik de link naar een trainingsschema eraan toegevoegd, dus niet om u te viseren hee beste Vino. Ik heb soms de indruk dat je een beetje paranoïde bent…
  In ieder geval: ik zal met qua trainingsaanpak moeten trachten aan te sluiten bij Gruute Plateau. Die traint nu alle dagen heb ik horen zeggen, en blijkbaar nog liefst op zijn eentje. En hij wil de Ronde niet eens meerijden…

  Sportieve groeten,

  Tom Boonen

 6. Paraonide? Ik? Verklaar u nader…
  Beste Tom als je de zaterdag de RVV wil rijden wordt het toch stilletjes aan tijd om op een deftig niveau bezig te zijn, niet?

  Uw allerbekende Vino!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: