Gepost door: WTC De Palingrijders | 28 januari, 2008

De nieuwjaarsreceptie.


Beste wielervrienden,

Vorige zaterdag was het zover met de eerste officiële activiteit van het jaar : de nieuwjaarsreceptie.  De opkomst mocht er zijn!! Een 25-tal leden waren aanwezig, al dan niet vergezeld door hun vrouwke.

Een lekkere aperitief en belegde broodjes gingen vlot over de toog en er werden wilde plannen gesmeed voor komend seizoen. Ook de blog was één van dé gespreksonderwerpen : wie is die verdomde Steegmans nu, en Jef Pedal gedomme, en wie is Johny Jumper begot? Was Cyriel Vervaecke er? En Mon Peeters? Vinnige Vino wilde graag weten wie nu Steegmans was, want hij had Vino de laatste tijd hard aangepakt. Steven was er zelfs van overtuigd dat Kamiel wel eens Steegmans kon zijn. Kortom, de blog leeft bij de leden en hopelijk blijft dat zo. Maart is niet veraf en dan komener wekelijkse verslagen op de blog. De redactie ontwaakt stilaan uit haar winterslaap.

We misten onze Tom Boonen. Waar zat hij nu? Feit is dat iedereen op de receptie zich hardop afvroeg of hij nu gaat meedoen aan de klassieker der klassiekers : de RVV. Er werd gespeculeerd wie in vorm zit voor de eerste klassieker. Ook werden er dure eden gezworen voor het komend seizoen. Dat alles met een lekkere aperitief waar onze Geert voor gezorgd had.

De jeugd was ook aanwezig. Lucas had zijn ouders mee net als Kwinten, die alles vanop afstand met guitige pretogen volgde. Wat zou hij gedacht hebben? De Jonas was ietwat beschaamd en miste Thimothy.

Ook de eega’s van een aantal toeristen waren paraat. Al snel bleek dat een aantal onder hen plannen smeden om met een vrouwelijke afdeling van de WTC te starten. Hun voorzitter hebben ze al in hun hoofd : Super Mario!! Mario wil echter alleen maar voorzitter worden als Dréken Schrijver ook meedoet. Super Mario wil steeds plaatsnemen in de begeleidende bezemwagen achter de vrouwentoeristen terwijl hij Dréken het parcours wil laten uitstippelen. Hij heeft er duidelijk zin in.

Het werd intussen middernacht en de eersten gingen naar huis. De die-hards schakelden over op bier en de gesprekken namen een andere wending. Er werd meer gegrapt, wilde verhalen over vroeger werden verteld, ……. Kamiel gaf dan uiteindelijk het voorbeeld en vertrok om 01h30 naar huis. Iedereen volgde zijn voorbeeld en zo kwam er een eind aan een leuke receptie.  Met dank aan onze voorzitter Peter en zijn bestuur!! Het is mooi geweest.

Kamiel.

PS : Blijkbaar zijn er een aantal van onze mannen van de eerste groep niet in geslaagd om direct naar huis te rijden. Dit vermoeden is ontstaan doordat enkel Eddy en Gruute Plateau op het appel waren. Samen met Noël en Vino waren ze paraat op de voorbereidende rit voor de RVV. Waar was Bettini, waar was Super Mario met zijn boezemvrienden Dino en Steven. Wat zou er gebeurd zijn?


Responses

  1. Steven is toch een grapjas he. En Vino, heb ik u zo hard aangepakt jongen?

  2. Vino is toch wel héél nieuwsgierig naar de man achter Gert Steegmans…

    BTW: wordt er zondag enkel door groep C getraind, of zijn er grootmoedigen die wat meer kilometers willen afmalen???

    Groetjes van Vino uit het verre Kazachstan!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: