Gepost door: WTC De Palingrijders | 1 maart, 2008

Morgen start ons seizoen !!


Beste vrienden,

Eindelijk start het wielerseizoen. Vandaag de langverwachte Omloop Het Volk en morgen beginnen wij aan ons “wielerseizoen”. Welliswaar als geen echte renners, dan wel met de wielermicrobe in ons bloed zullen we morgen onze Vlaamse wegen gaan verkennen. 

 Het heeft een lange winter geweest en een mens begint dan al eens te verlangen naar de lente. We zijn welliswaar al getracteerd geweest op een aantal mooie lentedagen en velen onder ons hebben al ettelijke kilometers in de benen, maar toch blijft de start van “ons wielerseizoen” iets speciaal. We zien een aantal mensen terug waar we een ganse winter niets van gehoord hebben, we kunnen weer gezellig ons pintje drinken na de rit in ons lokaal, er kan weer gelachen worden met de fratsen van een aantal toeristen onder ons, …… feit is dat het kriebelt om die fiets op te springen.

We starten morgen alleszins met de zegen van onze Diaken en Ons Hiere. En dan allemaal samen de baan op.  Hopelijk wordt het een goede voormiddag zonder veel wind en helemaal geen regen. Met wat geluk aan onze zijde wordt het al een eerste mooie uitstap.

Ik wens iedereen dan ook van harte een formidabel seizoen toe!

Sportieve groeten,

Kamiel Vélo


Responses

  1. Het komt dichterbij!!!

    Vino!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: