Gepost door: WTC De Palingrijders | 16 maart, 2008

Verslag groep 1 + 2 dd zondag 16 maart 2008


 Valpartij ontsiert spannende rit

Beste wielervrienden,

Ziehier het verslag van een  prachtige en spannende rit, die jammer genoeg wat ontsiert werd door een valpartij. Gelukkig was er geen lichamelijke, noch materiële schade.

Supermario ten val in slotfase

Nadat velen deze morgen zullen getwijfeld hebben om te rijden, vertrok deze morgen rond een uur of negen toch een groep van een man of 12. (Vino, Osama, Tornado Tom , Steve Prilmans, Mario Grootjans, Tim Herman, Tim Sterck, Kenny, Gruute Plateau, Peter Hermé, Bart en Lars Boom).

Op de kalender stond aangeduid dat er in Haaltert een rally georganiseerd werd. Allen daarheen dus. Daar aangekomen, moest onzen Lars boom op geheime missie. “Vijf minuutjes maar !“, zei hij. Omdat we een (H) ECHTE groep zijn, was het voor ons geen enkele moeite om op hem te wachten. Maar de beloning was groot : hij kwam terug met een pak “lekkerkoek” gekregen van de bomma! Iedereen een stuk in zijn mond en ribbedebie waren we!

 onze-lars.jpg

Omdat we zo naarstig ons best deden om een zwaar gemiddelde aan te houden waren we vergeten de pijltjes te volgen. Met het gekende resultaat: we reden verloren! Maar Steve Prilmans maakte er niet veel spel van. Hij zou de taak van GPS overnemen, en hij leidde ons verder naar Nieuwerkerken, Aalst, Erpe-Mere, Houtem, en zo richting Oosterzele. In tegenstelling tot vorige week hadden we het nu gelukt met het weer! Dus draaiden we gezellig voort en reden zo Zottegem binnen. Omdat de drang groot was naar een overwinning werd het tempo lichtjes aan naar boven opgedreven. Maar al dat geweld leidde tot niet veel goeds.
Bij het opdraaien van de rotonde aan de stadsbibliotheek van Zottegem begon het ijzeren ros van Vino te slippen door de aanwezigheid van benzine op het asfalt. Vino kon recht blijven, maar een uitgegleden Osama bracht onze allergrote Mario Grootjans ook aan het vallen en Super Mario belandde met een nooit eerder vertoonde blik in een bloemenperkje van de stad Zottegem.
Deze ongelukkige val doet terugdenken aan de val van Mario op de kerstcross laatstleden. Maar niet getreurd Mario, toen heb je de wondermooie Laura Lynn tegen het lijf gelopen. Misschien kom je vanavond iemand bekend tegen, een mooie babe ofzo… 😉

Zo reden we voort via de industriezone (Waar Tim Sterck en Osama een vluchtpoging ondernamen) richting Herzele. Op de Rijst werd het tempo nog maar eens opgevoerd en dit onder leiding van Peter Hermé!!! We draaiden de Arestraat in (waar we afscheid namen van Kenny en Tim Sterck). Alle renners  roken hun kans  op  ritwinst. Er werd nogal gedrumd om in de beste positie te zitten.

Osama zag zijn kans en sprong weg, maar dit was buiten Peter Hermé gerekend, die als een volleerd profde ontsnapte renner terug bij de kudde bracht. Bij het naderen van de Paling sprong ene Steve Prilmans uit het niets weg. Enkel Mario Grootjans en Tornado Tom  konden het snoeiharde trapwerk van Steve volgen. Vino probeerde, maar het ging niet (wat wil je na al dat kopwerk). Op de eerste plaats eindigde Tom Boonen, zilver was voor Steve en brons voor de Mario. Bart viel juist buiten het podium. En Vinokourov won voor de derde keer voor de B’s.

Met 75 km op de teller en 31 km/h sloten we onze zondagvoormiddag af.

Uw reporter van dienst;

Vinokourov!

(Zwieren, Zwaaien, Tempo draaien!)

Nog enkele randbemerkingen

 

Onzen Bettini kwam relaas doen over de uitstap van gisteren

  

bettini-kwam-gedag-zeggen.jpg

  

  

De Arend vloeide weldadig !!

 

een-lekkere-arend-maakte-veel-goed.jpg

 

Een beduusde Osama en Gruute Plateau

 

osama-en-gruute-plateau.jpg

 

Een gespannen Tornado Tom  met Peter Hermé en zijn superknecht Tim Herman

 

tornado-tom-met-peter-herme-en-tom-herman.jpg

 

Super Mario na de valpartij

 

super-mario.jpg

 

 

Ons Patricia wou niet op de foto

 

ik-wil-nie-op-de-foto.jpg

 

 


Responses

 1. Tornado Tom staat duidelijk gespannen nu de Ronde in het vizier komt. En tof van Bettini dat hij langskwam. Echte maten zijn dat !

  Kamiel

 2. Das toch een goe bierken hé

  Bettini.

 3. Ja Kamiel ik moet die mannen voor de 140km,
  toch een beetje motiveren.

  Bettini

 4. VELE kopwerk Vino???? ‘k Denk dat er voldoende getuigen zijn om dit tegen te spreken. Matig kopigwerk is al iets geloofwaardiger!
  PS : is Lars Boom al terecht?

  Groetjes Sjepapke

 5. Het was een toffe rit mannen , spijtig dat we iemand verloren zijn, Lars Boom pakt dan ook veel wind hé , hij kan hem niet wegsteken hé ,we gaan hem moeten een klein véloken moeten kopen dan komt hij op gelijke hoogte , want conditie heeft hij niets tekort hoor ?
  En de eindspurt is welverdiend gewonnen door een overgekilomitreerde steven prilmans , onvermoeimaar , hij zat nog in de opwarmingsfase van gisteren denk ik .
  Hopelijk heeft onzen mario niet te veel schade opgelopen , want een val doet meer pijn de dag nadien , hij zal het wel voelen denk ik allé als hij zich vanavond eens goed plat drinkt zal hij ontspannen zijn .
  Tot volgende week beste vrienden ……..

 6. Sjepapke zwijgt ze!

 7. Heb ik iets verkeerds gezegd?

 8. Vino staat gespannen he sjepapke. Moest ge sjepap noemen, dan zou hij je anders aanspreken 🙂

  Kamiel

 9. Hij hoeft er maar achter te vragen,
  ‘k doe niks lievers dan hem te plagen,
  en hem een beetje op stang te jagen,
  … als em da nog nie kan verdragen!

  Sjamajee Sjepapke

 10. awel sjepapke, ’t is schoon. En zo mooi op rijm. Daar kan onze Vino niets op tegen hebben.

  Schuune !

 11. Vinokourov is wat grof he sjepape. In mijnen tijd zei ik dat tegen Eddy Merckx ook, maar hij antwoordde met de pedalen. Dienen filou vloog mij dat zelfde jaar in de tijdrit van parijs-nice zomaar voorbij. K’ Hem verdomme nie meer meegedaan aan parijs-nice.
  Aan jou sjepape om het misschien ook te bewijzen met de pedalen.

  Maître Jacques

 12. Ola, trukken van de foor om m’n identiteit te achterhalen maître Jacques, of moet ik Vino zeggen?
  Bewijzen met de pedalen…… maybe I did!!!!!

  sjhtttt Sjepapke

 13. Sjepap, bewijs je dan éh!
  Zo ist makkelijk eh, zeggen dak het moet bewijzen!
  Kan mij niet bewijzen want kweet niet welk manneke achter sjepapke schuikt! 🙂

  Greetz,
  Zwieren, Zwaaien, Vino doet Tempo draaien!

 14. Vino Vino Vino,
  ‘k volg je vanop de eerste linie, geloof me,en je hoeft je niet te bewijzen, ge zijt goe bezig…. alhoewel, ‘ge moe rije als ge moe rije ‘, als ge begrijpt wa ik bedoel!!!!

  Sjamajee Sjepapke

 15. Kleine rechtzetting Stino Di Magazino ofte Cippolini!
  Gewoon om geschiedenisvervalsing tegen te gaan! Kijk eens in het verslag van de rit. Wie wordt er vermeld als ritwinnaar? 😉
  Maar dat neemt niet weg dat Jef Pedal top is hee. Als je de dag ervoor 240 km rijdt en dan nog de laatste ontsnapping op gang trekt om dan de overwinning aan Tom Boonen te schenken… Hoed af!

  Sportieve groeten,

  Boonen T

 16. ‘Helm af’, bedoel je, ….Torando Tom.
  En idd, Jefke was den besten afgelopen zondag!

  Sjamajee Sjepapke

 17. Beste Tom Boonen, Cipollini dat ben ik niet, is het niet cipo? Ik weet niet goe maar toen je zei dat ik op cipollini trok, dacht ik : ik zal mijn naam maar eens veranderen maar kijk er is me al iemand voor geweest niet cipo?

  greetz bin

 18. Beste vrienden ik zal mijnen bril moeten afzetten denk ik , ik zie nie goe niemeer ,maar ja wa wil je als je achteraan in de groep zit ,kan je natuurlijk nie weten wie er gewonnen heeft ! men excuses ,dan zet ik dit bij deze recht dat tom boonen in topform zit , alle eer aan tom boonen en de bloemen ook hé GGRRRTTZZZZ


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: