Gepost door: WTC De Palingrijders | 27 maart, 2008

Verslag groep 2 dd 23 maart 2008


Beste Palingrijders, beste blogbezoekers,

 Uiteindelijk dan toch het verslag van groep 2 van vorige zondag. Reden : een door de griep gevelde Kamiel Vélo. Maar herstellende schotel ik u nu toch het verslag voor van onze wielermakker Contador.  Merci hiervoor!!

 Een ontketende Vino !!!

Deze aanvankelijk zonnige maar koude zondag stonden we met z’n 14-en (B en C) klaar voor een mooie rit. Er werden toch enkele palingrijders gemist : Kenny (ontvoerd door de paasklokken?????), Osama (gisteren te diep in het glas gekeken en niet meer uit zijn bed geraakt in tegenstelling tot zijn ploegmaat Vino !!!!) en Lars Boom (nog steeds vermist na de mysterieuze verdwijning in de rit van vorige week).

Ook zonder deze mannen begonnen we onze tocht. Deze keer richting Smeerebbe-Vloerzegem voor de Memorial Wilfried Paridaens. Vandaar vertrokken we nog gezamenlijk tot de eerste helling van de dag (pollareberg) waar Vino (die rechtstreeks van “Gé mor sette” kwam) het heft in handen pakte en er een stevig tempo op legde. Enkel Tim Sterck kon deze volgen en demarreerde op zijn beurt om zo afgescheiden boven te komen, gevolgd door Vino.

tim-sterck.jpg
Een sterke Tim moest uiteindelijk de duimen leggen voor Vino !!

Eens boven besloten een deel van de B-rijders alleen verder te gaan (Noël, Vino, Tim Sterck, Peter Vidts en Eddy Goemans (die besloten had om eens niet met de A’s mee te rijden). Vanuit Ninove ging het richting Nederhasselt waar Vino er nog eens aan kop ging beuken; enkel Tim kon volgen. Dan op naar Kerksken waar er ook een controle voorzien was maar aangezien niemand zin had voor te stoppen werd er vaart gemaakt richting Aaigem.

eddy.jpg
Eddy Goemans (hier in actie te Houffalize) koos voor groep 2

 Zo verder tot we in Bambrugge aan kwamen en Eddy opmerkte dat het er naar patchoelli rook. Ook Noël en Peter herkenden deze geur. Eens in Herzele werd er al aan de eindsprint gedacht maar deze brak maar open in het zicht van de paling. Op het glooiende eindstukje brak Tim de debatten open, gevolgd door Vino die er als een trein vandoor snelde. Tim kon niet anders dan de handdoek in de ring te gooien. Vino kwam dan ook alleen aan. Noël, Eddy en Peter besloten om nog even verder te rijden.

sander.jpg
Zelfs een fuivende Vino zonder slaap wint met twee vingers in de neus

Met een gemiddelde van 28km/u en dankzij Vino zat de rit erop en was het tijd voor ons even op te warmen. We hadden 50 km in de benen. Noël, Eddy en Peter maakten er een mooiere afstand van : 73km.
Voor zover mijn eerste verslag.
Greetings Contador


Responses

  1. Mooi geschreven!

    Vino Groet!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: