Gepost door: WTC De Palingrijders | 30 maart, 2008

Verslag groep 3 dd 30/03/2008.


Onze voorzitter zet de puntjes op de  ï !!!

Zondagmorgen, 9 uur, café ‘De Paling’ : een vijftiental renners stonden klaar aan café ‘De Paling’ in een lichte regennevel om met de fiets te vertrekken. Het was rally in Steenhuize maar eerst reden we richting Herzele waar Tim Sterck al met een platte band stond!

Nieuwe band opsteken en terug richting Sint-Lievens-Esse. De B’s besloten om zich niet in te schrijven in Steenhuize en volgden vanaf de kruisweg de 60 km van de rally. Bij de B’s was Jurgen Vijle nog eens op de fiets gekropen. Naar eigen zeggen was het al een tijdje geleden…

De C’s, met Etienne en André Versteels, Dirk De Winter, Peter Van Goethem, Drékes en Kwinten, vertrokken naar Steenhuize waar ze zich inschreven en weer vertrokken richting Eske. Van Eske ging het richting Herzele, Ressegem, Aaigem, Heldergem naar Outer, Aspelare en zo terug naar Steenhuize.

De rit werd in moeilijke weersomstandigheden in een rustig tempo afgelegd. Er waren ook geen noemenswaardige problemen, wat maakte dat het toch nog een mooie uitstap werd.

Natuurlijk werd de finale gekruid. Op de Zavelstraat reden Dirk, André, Drékes en Kwinten een tiental meter voor op Peter Van Goethem en Etienne. Wilden ze zand in de ogen strooien voor de finale of zaten ze echt kapot? Aan de Kauwstraat wachtten we op Peter en Etienne maar blijkbaar was het een bedriegelijk beeld! Peter, met Etienne in zijn wiel, raasde de rest van de groep voorbij. Kwinten en Dirk sprongen direct naar Peter’s wiel. Etienne had ondertussen de rol moeten lossen. Op Terbiest ging Kwinten, met Peter in zijn wiel, Peter voorbij . Aan ’t Volkshuis kwam Dirk naast Kwinten.  Doch Dirk zag echter niet dat Peter ook nog achter hem zat en hield alleen rekening met Kwinten. In de laatste rechte lijn schudde Dirk Kwinten af in de sprint maar dat was zonder Peter gerekend ! Peter passeerde in extremis Dirk nog en ging lopen met de overwinning.

Om het met de woorden van onze voorzitter te zeggen; “Als twee honden vechten om een been, is de derde er mee heen!”


Uw reporter ter plaatse,

Volderken!

Grote afwezigen in groep 3:

Jonas Van Der Borght : herstellende van een gekneusde schouder. Jonas zou de blessure opgelopen hebben tijdens het snowboarden in Oostenrijk.  Naar verluid zou hij tweemaal een serieuze uitschuiver gedaan hebben, waarbij hij twee keer op dezelfde schouder zou gevallen zijn.  Is hier sprake van ONKUNDE? We verwachten hem ondanks alles komende zondag !!!!
Patrick VDB en zoon Timothy : Waar zat de vervaarde tandem nu? Ze worden echt gemist in groep 3? Wat zou er aan de hand zijn?

Peter Vervoort en oogappel Lucas :  Naar verluid moest Peter naar een groot verjaardagsfeest en moest hij al vroeg vertrekken om tijdig op de aperitief te raken. Hopelijk is hij vandaag terug goed  thuisgeraakt !! en Waar zat de dekselse Lucas? Kon hij niet uit zijn bed of was hij bang van de weergoden? Wat met zijn voorbereiding op de RVV? Zo zal hij er niet komen hoor !!!
Danny  : Naar verluid herstellende van een zware griep. Komt het nog goed met Stammie of gaat hij er zondag toch staan?


Responses

 1. Volderken, bedankt voor je verslag !!!

  Kamiel

 2. volderken ja ik heb 2 zwre uitschuivers gemaakt.maar het is niet gemakkelijk snowboarden . ge wordt niet zomaar gevorderde! maar ik daag u uit om volgend jaar met mij mee te gaan en om ter rapst een zwarte pieste af te gaan. mijn eerste val was door een jump te nemen maar ik ging te snel en verloor kontrole en belande op mijn schouder die daar op antwoorde krak.de tweede val was toen er de laatste dag een groort stuk ijs op de pieste lag ik had het te laat gezien . ik kon niet meer weg .skieërs versperden de uitweg de enige kans die ik had was om op tijd te kunnen stoppen maar heelaas ik kon niet op tijd stoppen dus recht op de ijs blok!!!! gelukig was er één van mijn vrienden meegegaan. gelukkig kon hij wel stoppen.ik had een minuut geen adem en kon op mijn rechter arm niet steunen. en zo ging het
  nu weete wat der is gebeurd volderken.

  groeten schumacher1994

 3. Amai, dan hebt ge geluk gehad schumacher .
  Of u seizoen zat er anders al op.

  Bettini


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: