Gepost door: mijnfietsenik | 5 december, 2008

100.000ste bezoeker op ‘De Blog’


… Juni ’07,

ten huize de Stammies wordt een blogske geboren, …

https://depaling.wordpress.com/

Ludiek en zonder veel franjes worden er occasioneel een paar berichtjes per maand geplaatst door de intussen alom bekende en geprezen Kamiel Vélo.  Zijn eerste berichtje https://depaling.wordpress.com/2007/06/16/valpartij-te-ninove/ dateert nu al van 16 juni ’07 en lokte slechts een handvol leeslustigen.

Nu 100.000 bezoekers verder is het blogske al flink uit de kluiten gewassen en is ze nu al uitgegroeid tot een heuse blog, een begrip onder de palingrijders en hun supporters.  Bijna dagelijks valt er wel iets te  beleven.   Bezoekersaantallen die in stijgende lijn evolueren.  Kamiel Vélo ofte Danny ofte Kaymile, had zelfs in zijn wildste dromen nooit verwacht dat het zo ’n vaart zou lopen.  De noeste arbeid en energie die hij in zijn blog stak, begonnen eindelijk te renderen.  De groei was niet meer te stuiten, zelfs in die mate, dat Kamiel Vélo het niet alleen meer kon bolwerken. Co-reporters De Peet en Bartoli vervoegden ‘De Blog’.  Er werd ook beroep gedaan op interim reporters, waaronder Bettini, Free Braqee, Tom Boonen, Volderken, Vinokourov, Dino, Steven, Contador, …

Het succes  is dus niet enkel en alleen meer de verdienste van Kamiel,  maar ook die van jullie allemaal.  Zonder jullie interesse, zonder jullie vraag, zonder jullie leesgenot,… zou de blog niet blijven bestaan, en zou ze niet zijn wat ze nu is. Waarvoor 100.000 keer (en nog veel meer hoop ik)  DANKUWEL voor het vertrouwen dat jullie in ons en ‘DE BLOG’ stellen.

Om onze Blogviering wat glans te geven, gaan we ‘de blog’ in een nieuw kleedje steken, is er een identikit van ……onze voorzitter Peter VG en… . de blogredactie geeft er enen op!!!! Jawel, we nodigen iedereen uit op zondag 14 december om een goede pint te komen drinken in ons lokaal. Om 10h30 verwachten we alle palingrijders en supporters in ons lokaal !!! De redactie tractreert!!! Be there!

'De Blog' bedankt zijn lezers

100.000 keer DANK

Kamiel Vélo, hoe is het allemaal begonnen ?

Wel ja, ik voelde me weer thuis binnen de club (na een toch lange kwakkelperiode van af en toe eens meerijden). Weet daarbij dat ik vroeger als bestuurslid van WTC De Palingrijders reeds een clubblad in elkaar stak onder naam van Kamiel Vélo. En nu zag ik de kans schoon om terug met een clubblad te beginnen via een blog.  Zo ben ik in juni 2007 schuchter begonnen met een artikel over een valpartij van onze Plakker en zo was het hek van de dam he. Maar ik heb dan ook nooit gedacht dat de blog zo een succes zou worden en dat diezelfde blog voor zo een hechte vriendschappen binnen de club zou zorgen. Ik sta er nog versteld van  🙂

Bartoli, hoe ben je in ‘de Blog’ beland ?

Na één van de voorjaarsritten vond mijn stiefzoon Lucas het moment gekomen om zijn motivatie te tonen en luidop te zeggen dat hij wel eens een verslag wou schrijven voor de blog. Thuis gekomen en vol goede bedoelingen zette hij zich achter de labtop, maar veel verder dan de datum kwam hij niet echt en dus deed hij beroep op Bartoli. Tot mijn grote verbazing kwamen er veel positieve reacties op dit verslag en de (in eerste instantie occasionele) reporter Bartoli was geboren.

Toen ik op het einde van het seizoen met onze Kamiel sprak over mijn mogelijke overgang naar groep B was dat voor hem het teken om mij te vragen toe te treden tot de redactie. Uit respect en sympathie voor Kamiel en deze “prachtige club” heb ik dan ook niet lang getwijfeld en hiermee ingestemd.

En Peet, hoe ben jij bij de ‘Blog’ terchtgekomen ?

Eerlijheidshalve moet ik bekennen, dat ik de eerste maanden geen weet had van een Blog.  Tot Tommeke Boonen me zei dat er een reactie naar mij gericht was op de Blog.  Blog, Blog ?  Wat is dat? Waar?

Maanden later bij een povere opkomst in de A-groep, vroegt Kamiel me of ik eens geen zin had om een verslagje te schrijven.  Waarom niet?   En van één verslagje kwam een tweede, een derde …en voor ik het goed en wel besefte kwam ik in het blogteam terecht. Een club met een hart, verdiend een blog als deze, waaraan ik héél graag meewerk.

Vele wielergroeten,

De Peet

depaling@gmail.com
http://www.youtube.com/user/blogdepaling


Responses

 1. Proficiat hee mannen! Jullie doen dat goed! Binnen een jaartje komen jullie gemakkelijk aan 200.000 bezoekers! Merci om voor ons de vinger aan de pols te houden binnen de club!

  Vriendelijke groeten,

  Tornado Tom!

 2. PS.
  @De Palingrijders: den blog is al meer dan 100.000 keer gelezen. Eigenlijk vind ik dat er op zijn minst al 50.000 reacties zouden moeten geweest zijn ook! Hierbij dan ook een warme oproep aan iedereen om wat actiever op den blog te reageren. We doen de redactie daar een plezier mee!

  Groeten,

  TT

 3. A den Tom ze. Merci voor de complimentjes he ! Maar evengoed dank aan u voor de filmkes die ge ons bezorgd! Het zijn pareltjes zoals jij ze bewerkt. En gezien het aantal reacties, zal de redactie niet de diep in de buidel moeten tasten op zondag 14 december. Dat heeft soms ook zijn voordelen hoor 🙂 😉

  kamiel

 4. Graag gedaan Kamiel. Met die filmkes kan ik mij eens uitleven hee! Enne, ik ben eens benieuwd wie er de 14den allemaal zal komen opdagen! Als alle lezers komen, moet de de parking volledig vol met tenten gezet worden 😉

  Groeten,

  Tornado T

 5. PROFICIAT mannen!!!!!
  Inderdaad was het voor onze camiel niet houdbaar om deze blog alleen te blijven doen.Ik ben dan ook blij dat er wat mannen bij gekomen zijn.Een toffe , leuke bende!!

  MAAR PAS OP hé mannekes !!!!niet te veel tijd aan de blog spenderen hé !!! denk aan jullie vrouwkes en gezin !!!! Ook zij verdienen de nodige aandacht!!!!Anders blijft het niet duren en dat zou spijtig zijn.Indien het teveel werk is trek op tijd aan de alarmbel.Er zijn nog genoeg helpende handen.(ne mens zijne neus is niet lang genoeg om te gerieken dat er problemen zijn)

  Tof dat ze aan iedereen denken om eens een glaasje te drinken.Want zonder de 3 muskettiers , de jeugd ,de dj’s en de rest zou de blog niet zijn wat ze nu is.

  DUS ALLEN OP POST OP 14 DECEMBER!!!!OOK DE VROUWKES !!!!!

 6. Natuurlijk dat ik er ga bij zijn want zo iet kan ik nie laten liggen. mogen de andere leden van de verenging der pakbozzen een pint meedrinken?

  plakbozze

 7. Deel je mee in de kosten plakbozze, gij als voorzitter van jou vereniging?

 8. Dikke proficiat blogteam,doe zo verder mannen!!
  Ik kom zeker ene drinken gasten!

 9. een pintje is goe zeker josken?

 10. nen heel dikke proficiat mannen ik kom er zeker ene consumeren maar kamiel om aan je conditie te denken gaan we toch eerst wa mee onze velo rijen een ritje voor de caloriekes te verwerken en dan wa caloriekes binnengieten (orval,arend,enz.) zo blijven we in evenwicht en tis beter voor ons kilo’s

  groeten

  wielekeszuiger

 11. ps sorry kamiel tis nie je conditie maar onze conditie want die van mij staat ook heel erg laag teveel caloriekes gehad de laaste weken.

  wielekeszuiger

 12. Ik versta dat beste wielekeszuiger. Ik verwacht je morgen in mijn wiel he 🙂

 13. wees ma zeker kamiel mijne naam is nie voorniet WIELEKESZUIGER ik doe hem graag eer aan

 14. Mijn bewondering voor jullie inzet .Dit neemt ongetwijfeld een deel van jullie vrije tijd in beslag.Het brengt de club meer tot leven en daar kunnen wij alleen maar gelukkig om zijn.De reactie van Tanja vind ik terecht, dus dit moeten jullie in gedachten houden !!!
  Proficiat ,doe zo verder.

 15. Beste,

  Aan de man met het zwarte haar die mij aansprak op de zes-daagse in ’t Kuipke:

  Ik ben onlangs gecontacteerd geweest door Danny. Hij heeft mij tevens te kennen gegeven dat er een weddenschap ontstaan is rond mijn bezoek.

  Nu, ik kom mijn beloftes altijd na, en omdat ik Danny daar een groot plezier mee kan doen wil ik er toch voor zorgen dat Danny deze weddenschap wint.

  Naar het schijnt zou het om een lekker streekbiertje gaan, dus zou ik aan de persoon vragen die met Danny de weddenschap is aangegaan. Om de krat bier in kwestie op de avond van mijn bezoek mee te brengen.

  Groeten,

  Peter.

  PS: Ik wil de club proficiat wensen met hun 100.000 bezoekers.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: