Gepost door: mijnfietsenik | 25 maart, 2009

Verslag groep 1 van 22 maart ’09


‘The Block’rijders 

 

Zondag 22 maart. Een nieuwe fietsdag diende zich aan. Met een vrij strak noorderwindje konden we wel leven, want de temperaturen waren vrij zacht voor de tijd van het jaar. Dus beloofde het weer een schitterende fietsdag te worden!
Aan het clublokaal alweer grote opkomst bij groepen 1 en 2. Het enthousiasme droop er bij iedereen af. 08u30 : groep 1 werd door Stong aangemaand om te vertrekken. Kwestie dat de B’s zich niet vergaloppeerden 😉 (grapje ze).  Met A’chten vertrokken we noordwaarts om eerst de tegenwind te trotseren. Steven, Jurgen en Willempie hadden daags ervoor hun beentjes al hollandaise gedraaid :), maar waren toch wederom present om hun titelambities in het ‘classement general’ niet in het gedrang te laten komen ;). Ook van de partij : de koptrekkers bij uitstek Yvan,Tommy en Bettini (ook gps van dienst), verder ook nog Eddy en Tim die hun conditie van weleer te pakken hebben, en me, myself and I @ your service. Geen Reindert, die kampte met examenkoorts :), en ook geen pistier Bart.
De aanloop werd vrij rustig genomen, om de benen te laten acclimatiseren, maar vanaf Wetteren, werd er al wat meer vaart ingebracht. Met korte aflossingsbeurten beukten we tegen de wind in langs biljartvlakke wegen doorheen Kalken, Beervelde en Zeveneken. Tot in Zaffelare, denk ik toch, waar de gebroeders Goemans de locatie van hun restauratiewerken aan ‘de Block Goemans’ exclusief voor ons prijsgaven.

Er moet toch altijd enen voor de lens lopen he!

Er moet toch altijd enen voor de lens komen lopen he!

 

De terugweg drong zich op, en iedereen kreeg er nu wel zin in, want de wind zou deze keer wel onze metgezel zijn ;). Tommekes strijdvaardige kreten “LINKS” en “RECHTS” deden me terugdenken aan mijn militaire dienst 🙂 en beloven voor de ronde.  De ‘platte’ omloop leidde ons door Lochristi, Heusden, Melle, Landskouter, Velzeke, Zottegem en zo ‘back’ van waar we vertrokken zijn. De vernoemde routebeschrijving kan lichtjes afwijken van het werkelijk afgelegde traject, maar ik beschik dan ook niet over hetzelfde geografische geheugen als Bettini en op deze wegen vertoef ik dan ook nauwelijks. Onderweg weinig blablabla, alleen maar boemboemboem!!! 🙂  Iedereen kon dan al een ferme conditie etalleren met als gevolg een 32,5 gemiddeld over 93km. Geen finale, buiten Mr Boonen die van de gelegenheid gebruik maakte om als eerste te arriveren door er op zijn kousevoeten vanonder te muizen. Het gedragscode-charter dringt zich nu echt wel op!!! 🙂

We dienden geen tafeltje te reserveren in ‘de paling’, want we waren ruimschoots op tijd. 😉

 Hasta la vista

de Peet

Ps : Gedragscode 1 : Hou tijdens het snotsnuiten rekening met de windrichting… en de anderen 🙂

http://www.youtube.com/user/blogdepaling

depaling@gmail.com


Responses

 1. Jaja, we waren ruimschoots op tijd.
  We waren er zelfs voor de B’s.

  Bettini

 2. ach bettini wacht binnen een maand als de b’s dan niet komen winnen bij de “grote A’s”
  je zal dan wel anders piepen.

  bin

 3. Hoort bin laden schiet wakker bettini! Ik wil er op de eerste rij bijzijn als bin laden bij de A’s komt winnen. Ge gaat uwe maat vino dan toch meebrengen he, want alleen gade da niet kunnen hoor. met twee eigenlijk ook niet 🙂

 4. gentje gertje gertje toch
  ah gertje vergeet niet dat er nog 2 groot heden bij de B’s rijden he. Je mag mij vino mario en dino zeker nog niet afschrijven.
  zie maar dat jij op het podium staat.:p:p

  bin

 5. Ja mannekes, waddes daddier allemoal! Azu e pouar snokkers die faatelek bij de C’s zoon moete rijjen, die d’A’s der wellen afrijjen. ‘T es topen datta veur te lachten es…..

  de stillen

 6. ja stillen daraan is te zien dage ook niet veel van de fiets kent he

  bin

 7. Zou je denken da gij daar veel meer van kent
  Bin??

  De frissen;

 8. ’t es gelek den echten osama mee ’n list
  iest ’n bommeke lossen en tein est em vermist
  dat m em smergensten iest nie van uure vergist

  Sjamajee Sjepapke

 9. ach frisco toch laat ons maar afwachten.

  bin

 10. Probeerd iest ne kiejr bij de C’s osamaken, mee ewa sjans lukt da miskin…

  de stillen

 11. Gasten,

  onze jonge garde een beetje meer steunen hee! Je mag ze een beetje plagen, maar we moeten ze de kans geven om zichzelf eens te kunnen bewijzen hee! Ga ervoor Bin en Vino!

  Tommeke

 12. Wel zijn zal Boneke Tom jij gelijk heb de Pia’s steunen zal ,niet plagen zal.
  Bin en Vino voor gaan zal.

 13. Tom en Georg, bedankt voor de aanmoedigende woorden. Is dat niet waarom de blog er is gekomen? En niet om mensen af te breken (Steegmans en consoorten)?
  Wat belang heeft dat nu of ge bij de A’s of de B’s of de C’s fietst? Als ge de zondagvoormiddag maar plezier hebt, dat telt!
  En als ge per sé wilt bewijzen dat u beentjes rapper zijn dan de onze maakt u dan bekend en we maken een afspraakje voor nen rit. Dan is deze nutteloze (!) discussie hier eindelijk gedaan.

  Vino groet!

 14. Awel ik ben deze noen eindelijk terug met goede moed naar huis gereden. Na een kleine veertien dagen sukkelen met de ademhaling en nadat de courage me in de schoenen zat, heb ik vandaag toch weer nieuwe moed geschept. Hoewel ik het deze namiddag bekocht heb met hoesten en hoofdpijn, ben ik toch blij deze voormiddag te hebben meegedaan. Vooreerst een nieuw lid bij onzen derden groep (een levensgenieter trouwens !!) die vandaag afgezien heeft als een paard maar toch doorgezet heeft zonder te zagen. Ten tweede was de sfeer (op een uitzondering na, maar so what!) zeer goed en ten derde hebben de beteren vandaag rekening gehouden met de mindere goden van groep drie. Zo moet dat zijn, respect voor iedereen ook al gaat het traag in ons derde groepke. Ik ben blij met onze club en met de vriendschappen die er zijn. Een beter anti-gif voor het individualisme is er niet. WTC De Palingrijders : een toffe vriendenclub!

  Nem ze!

  Kamiel

 15. a ja, morgen het verslag van groep drie.

  Kamiel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: