Gepost door: Tornado Tom | 26 april, 2009

De ontknoping rond geval de Plakker!!


Wat heeft het bestuur beslist??

 

Beste Palingrijders,

In dit beeldverslag vinden jullie de ontknoping ivm. de gebeurtenissen rond de Plakker! Uiteraard waren ook zijn maten van het P!LF aanwezig en hebben we ook bij hen gepolst naar een reactie! Hierbij het lang verwachte filmpje!

De crisis binnen groep 3 werd dus afgewend! De Plakker is vrijgepleit van fraude! Maar wie zit eigenlijk aan de basis van dit alles? Jullie kunnen zien dat het bestuur eigenlijk zelf nog een beetje aan het gissen is naar “de derde hond”. Uiteraard is iedereen opgelucht, in eerste instantie de mannen van het P!LF. Zei blijven de Plakker steunen, zoals ook blijkt uit dit filmpje.

In een volgende beeldverslag mogen jullie ook nog een reactie van de Plakker zelf verwachten en komen jullie ook teweten wie de derde hond is! Zit Drékes er voor iets tussen? Of is het MVDB die dingt naar de kampioentitel bij groep 3 en hier ook ver wil in gaan, of hebben we te maken met een externe partij???

Sportieve groeten,

 

Tornado Tom

http://www.youtube.com/user/blogdepaling

http://nl-nl.facebook.com/pages/Sint-Lievens-Esse-Belgium/De-Palingrijders/42488893723?ref=s

depaling@gmail.com


Responses

 1. De plakker for kampioen. Als voorzitter van de plakbozzen kan ik alleen maar zeggen dat onze leden van “De plakbozzen van de Paling” den Dirk steedsblijven steunen zijn. Getuige de oprichting van PLF !!!

  plakbozze

 2. Der werd daar wa afgekakt en gezeikt in de toiletten van Pasjisja. Mag ik er jullie dan ook op wijzen : voor een grote boodschap 0.20 eurocent, een kleintje 0,10 eurocent. Der nevenst 0,10 eurocent extra. Te deponeren in de clubkas aub.

  Dank bij voorbaat
  De toiletmadam

 3. en oeveel est veur n tussendeurken e?

  de stillen

 4. En veur in de pombak?

  D!LF

  Drékes Liberation Front!

 5. Laat ons zeggen 0,20 solo, 0,40 eurocent met partner. En als ge goed voorzien zijt, mag er ook al iet meer gevraagd worden, 0,50 eurocent é. De clubkas moet dringend aangevuld worden.

  de toiletmadam

 6. Gelieve de pombak enkel te gebruiken in noodsituatie. Laat ons zeggen 1euro voor niet reglementair gebruik.

  De toiletmadam

 7. est mee nen kakdemper en al he?

 8. Platte vegges! Da bedoeldjegek nie e! Aaje ni huurd wa da Kamil in t begen van t filmken zegt over da tussendeurken meskin?
  En wa was da zondag weere mee Drekes e? Kaan den diejen ni gewuujn dun meskin, e DLFferkes??? (geeft toe dagge da zelf zijt drekes!!!)

  de stillen

 9. Stillen,

  Wij betreuren het ten zeerste dat ge onze God zo afschilderd. Hij is de enige echte flandrien in groep 3! Dré for Kampioen!

  Wij steunen onzen Dré! Forza Dré!

  Drékes Liberation Front!

 10. dreken stopter mee jong (mee kommentaar geven eh), we wete wuir waa dagge GIJ Dilf zijt jongen! Noste kkiejr moeje de zoaterdag moar thuis blijven dagge de zondag ewa gerekuppereerd zijt dagge ten waa mee kuntj!

  de stillen

 11. K’zal er aan denken Stillen. En allemaal bedankt.

 12. Gelieve wat positiever nieuws te brengen want het Mallorca trainings-team kijkt mee over de schouder.Het Fidea team fiets hier ook,Marie-jeanne staat al op de foto met Bart Wellens.Het is hier een droom om te fietsen.Steeds fietsweer,vals plat,vlak en als de goesting er is ben je na 20 km in de Ardennen.EEN AANRADER!!!!!Vele groetjes van ons en tot binnenkort.

 13. ‘k zo mezelven, den underdog, en Kamiel Vélo nog nie te rap afschrijven voor de kampioenstitel. U weze gewaarschuwd.

  den underdog

 14. Underdog, maak u geen illusies, Drékes wordt kampioen der kampioenen in groep 3!

  D!LF

  Drékes Liberation Front


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: