Gepost door: WTC De Palingrijders | 26 mei, 2009

De gesprekken van Poupehan …….


Beste palingrijders, beste blogvriend,

Op de redactie zijn een aantal interessante foto’s binnengekomen.  En dat willen we u zeker niet onthouden. Het gaat over een of ander geheime meeting waar De Plakker het hoge woord gevoerd heeft.

Wat broeit daar toch?

Wat broeit daar toch?

Ondanks verwoede pogingen bij het bestuur en in het bijzonder bij Stong Gedong, kon uw reporter ter plaatse geen verdere details verzamelen. Het is wel zo dat Stong Gedong alle kleuren van de regenboog uitsloeg toen ik hem confronteerde met het bekomen fotomateriaal. Een uitzinnige Stong wou alleen maar weten wie mijn bron was.

Dan maar naar het lokaal van De Plakker, meerbepaald bij het P!LF en de mannen van de ronde tafel. Maar ook daar geen enkele zinnige uitleg. Integendeel, alle vragen over voorgelegd fotomateriaal werkten contraproductief. Uw reporter ter plaatse moest zelfs op een bepaald ogenblik ontzet worden door de plaatselijke wijkagent. Het P!LF heeft het blijkbaar niet gemunt op doortastende reporters.

Beste vrienden, er resten ons alleen maar veel vragen. Wat doet De Plakker daar in het gezelschap van het voltallige bestuur van De Palingrijders?  Werd er een streep getrokken door de commotie rond  De Plakker vs Drekes? Werd er opnieuw onderhandeld over de twee vaten die De Plakker gaat geven? Of trekt De Plakker zijn staart in betreffende de nieuwe fiets voor de beste jongere? Gaat hij misschien stoppen met zijn financiële steun?

Wat heeft De Plakker binnenpretjes ....

Wat heeft De Plakker binnenpretjes ....

Of erger nog : zou De Plakker terug op slinkse wijze bezig zijn om alsnog kampioen te worden? Zou hij GPS-ken en Drekes via het bestuur willen treffen? Wat gaat zijn beste maat Marc Van Den Bossche hiervan vinden? Is die man op de hoogte van De Plakker zijn eventuele slinkse toeren? Of zit Marc Van Den Bossche mee in het complot? Feit is dat deze foto’s voor de nodige beroering zullen zorgen. Wie onthult wat er loos is? Alle reacties en tips zijn welkom !!

Of wordt de Plakker een nieuw lid van het bestuur?

Of wordt de Plakker een nieuw lid van het bestuur?

Vele wielergroeten van uw reporter ter plaatse,

Kamiel Vélo

http://www.youtube.com/user/blogdepaling

http://nl-nl.facebook.com/pages/Sint-Lievens-Esse-Belgium/De-Palingrijders/42488893723?ref=s

depaling@gmail.com


Responses

 1. Het D!LF kan u wel enige informatie verschaffen Kamiel!
  Maar voor wat, hoort wat beste K-mail!

  D!LF

  Drékes ! Liberation Front

 2. Awel dat is nekeer verschieten zie!
  Er werd mij beloofd dat ik als eerste het nieuws en de bijhorende foto’s vrijdag in Den Beiaard mocht plaatsen. En nu verschijnen die foto’s hier.
  Bedrogen tot in ’t diepste van mijn ziel. Maar voor geen geld van de wereld laat ik nu nog over mijn lippen komen wat er daar beslist is. Ik neem eerst contact met het bestuur, want afspraken zijn afspraken. En als die Stong alle kleuren had bij de confrontatie zal hij er wel voor veel tussen zitten. Je hoort nog van mij.
  Een ontgoochelde Cyriel Pede

 3. De plakker zou beter reageren met de trappers in plaats van louche zaken uit te halen. Er wordt er maar één kampioen en dat ben ik !!

  dreken


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: