Gepost door: bartoli | 24 juni, 2009

verslag B groep 21juni


                                    the day after.

Ondergetekende komt op deze op dat moment nog zonnige zondagmorgen tot de vaststelling dat het al veel te lang geleden is dat hij zich nog eens klaar gemaakt heeft om op een zondagmorgen mee te rijden met die toffe bende van zijn fietsclub. Op weg naar het lokaal krijgen mijn buurman en ikzelf gezelschap van Peter Van der Poorten die zo zegt hij zelf ook niet meer gefietst heeft de laatste drie weken.

Bij aankomst zijn wij de enige drie aanwezigen, dit is al 50% meer dan vorige week maar hopelijk blijft het hier niet bij. En al snel komen er nog andere kandidaten aangebold, Marc VD, Geert Wattez, Stong gedong en onze A rijders Tornado Tom en Gruute Plateau. Bettini was ook al aangekomen nadat hij als enige A rijder al eens vertrokken was om 08 uur.

Vertrekken deden we richting Steenhuize, vandaaar ging het richting Smeerebbe, zandbergen met de congoberg als opwarming. Vandaar uit volgde we een klein geblokt pijltje als ik me niet vergis want gezien mijn nog vermoeide benen van mijn Hamoir avontuur heb ik meestal achteraan de groep gehouden. Wat ik me herinner is dat het een zeer mooi, golvend en dus eerder moeilijk parcours was.

Het weer was goed en de temperatuur was aangenaam, tot op het moment dat Bettini het moment rijp vond om een sanitaire stop in te lassen. Gelijkertijd gingen de hemelsluizen open en kregen we een stevige bui op ons hoofd. Heel lang duurde dit niet en na enige tijd was iedereen terug droog wat gezien de aanwezigheid van een fotograaf bij Patricia ons allen best uitkwam.

Onze Tornado Tom speelde net als de dag ervoor (Hamoir) met zijn krachten en had voor de tweede dag op rij super benen. Als bettini de kop nam wat hij regelmatig deed dan ging het tempo per definitie omhoog. Dat zijn broer Eddy in zes weken niet gefietst had was er niet aan te merken, de broers Goessens zijn duidelijk geboren met een fietstalent hoger dan het gemiddelde.

Op weg naar ons lokaal en onze wachtende fotograaf kregen enkele onder ons waaronder ondergetekende het bergop wat lastig en als extraatje kregen we nog een bui op ons hoofd. Net op het moment dat het terug begon te regenen kregen we ook nog af te rekenen met een kat met een depressie, die wou een einde maken aan haar leven door onder de wielen te lopen van Eddy Goessens. Gelukkig was hij nog fris genoeg om de waarschijnlijk reeds terug op haar positieve zijnde kat te ontwijken.

Niet veel verder passeerde we de residentie van super mario die ons begroette van op zijn drempel alwaar hij had plaats genomen na het wassen van zijn limo. Op weg naar Eschke bleef alles rustig, eens het centrum bereikt vond Tornado Tom zijn moment gekomen om de spurt in te zetten, wie hem achterna ging weet ik eerlijk gezegd niet meer maar ik weet nog wel dat ik de derde plaats van mijn buurman heb beschermd, dat klinkt beter dan te schrijven dat ik niet beter meer kon :-).

Aangekomen aan het lokaal stond er 88 km op mijn teller met een gemiddelde van 29.2 km/uur en dit na een zeer mooie rit.

In het lokaal kregen we te horen dat er enkele B geklasseerde met onze C boys hadden meegereden en er een nieuwe B was opgestaan bij de C’s. Van harte welkom PLAKKER, we kijken uit naar je eerste rit bij de B’s van komende zondag.

 

Saluti

Michele Bartoli


Responses

  1. Vrij snel voor een ‘B-ritje’!
    … en pas op van die mannen die zeggen dat ze niet veel trainen 😉
    Bedankt om ons op de hoogte te brengen van jullie zondagse fratsen Bartoli.

    de Peet


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: