Gepost door: Tornado Tom | 3 september, 2009

GPS’ken in slechte papieren, vervolg!


Krijgt GPS’ken nu ook kapsones?

 

Beste Palingrijders,

Er zijn opnieuw beelden van GPS’ken opgedoken uit de Alpen. Blijkbaar zijn de geruchten waar en ging het daar van kwaad naar erger met onze aspirant kampioen van groep C!
Het gedrag van GPS’ken was ontoelaatbaar te noemen en past niet in het beeld dat de meesten van ons over gps’ken hebben. Stijgt de kampioentitel hem naar de kop?

Bovendien wordt er in het filmpje ook verschillende keren over “iets stimulerends” gesproken! Wat moeten we ons hier allemaal bij voorstellen, beste Palingrijders?! Uiteraard vragen we ons ook nu af wat Palingrijders zoals Drékes en de Plakker hierover zullen vinden? En zal het bestuur dergelijk gedrag tolereren? Wordt ongetwijfeld vervolgd! Kijk mee en huiver!:

Groeten vanwege de blogredactie!

http://www.youtube.com/user/blogdepaling

http://nl-nl.facebook.com/pages/Sint-Lievens-Esse-Belgium/De-Palingrijders/42488893723?ref=s

depaling@gmail.com

Advertenties

Responses

 1. Azu e vaarken!

 2. hij krijgt het in zin kopken, die kampioenentitel. Een beetje dimmen gps, een beetje dimmen

 3. Maar allez jongens waar zijn we mee bezig? Dit is een echte laster campagne aan het worden.

  Hieronder de echte feiten.

  Ik had afgesproken met Andre om mij een blauwe bus te geven met water en hij probeerde mij duidelijk iets anders te geven. Iets stimulerends!!! Wie wilt er wie doperen? Zoals jullie heel duidelijk kunnen horen en zien zit ik hiermee zeer verveelt en omdat mijn drinken op was had ik geen andere keuze deze aan te nemen. Ik moet zeggen dat deze drinkbus wel degelijk iets bevatte, heb deze dan ook na de bocht weggegooid. Wie zit hier achter? Is dit werk van de plakker of Drekes. Hebben zij Andre de opdracht gegeven om mij in de val proberen te lokken.

  Waarom ben ik zo vies? Wel ik probeerde namelijk een nieuwe persoonlijk record te vestigen op Les 2 Alpes. Is dit dan zo raar dat ik geprikkeld ben. Je moet de mannen van de A groep dan eens zien als ze voor goud gaan op de Vélodomaine of de Eddy Merckx.

 4. Gps-ken man,je weet toch dat ik mij daar niet zou laten aan vangen.Het woordje stimulerend was gewoon psychologisch bedoeld.Om jou het gevoel te geven terug op krachten te komen.Je kon dat goed gebruiken want je had een moeilijk moment,waarschijnlijk een kleine hongerklop.Daarom had ik ook de bollekenstrui (onze voorzitter) en de wegkapitein (Bartoli) gevraagd om je op te wachten,zodanig dat je weer vooraan kon post vatten.Ik wist ook dat je die dag met de betere wilde aankomen.Op dat moment liep het een beetje fout,vandaar uw agressieviteit.Maar als sportbestuurder moet je dat kunnen relativeren,wat ik ook gedaan heb(sommige zouden jou voor de rest van de dag geen drank meer aanbieden).Maar ik wist beter.Het waren opgekropte emoties,het falen op dat moment en de drang om vooraan te eindigen die jou wild maakten.Als sportbestuurder weet je dan,dat zo iemand aandacht vraagt.Ik heb u dan ook die dag nog super goed begeleid.Dankzij mijn goede zorgen ben je er dan ook weer terug doorgekomen.Later tijdens de rit heb ik jou nog zingend zien fietsen,ik hoop dat daar ook beelden van zijn.
  Daarom pleit ik verzachtende omstandigheden en mag dit uw kapioenstitel niet in het gedrang brengen!
  Je sportbestuurder,de flandrien08.

 5. bedankt, beste sportbestuurder voor deze steunbetuiging.

  Is dit na het M!LF, P!LF het begin van het G!LF.

 6. allemaal praat tegen de vaak gpsken.Op de beelden is het opnieuw duidelijk. Uw gedrag tegenover uw sportbestuurder is onaanvaardbaar voor een palingrijder. Dit is waarschijnlijk een gevolg van de stimulerende middelen die ge achter zijn rug neemt of hoe verklaar je anders dat ge de bolletjestrui met rode kaken zet door deze in te halen en meteen achter te laten.Kon aub niet af met een uitvlucht van een persoonlijk record op de les 2 alpes.
  Ge zou beter naar uw sportbestuurder luisteren zodat ge uw kampioenstitel niet in het gevaar brengt door nu al te beginnen zweven!
  Hopelijk is uw verslaving nog niet te ver gevorderd en moet ge niet naar een afkickcenter
  EEN ECHTE KAMPIOEN RIJDT CLEAN !!!!!!!

  De meelevende Plakker


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: