Gepost door: WTC De Palingrijders | 29 december, 2009

Op stap met lepen Joris


Zoals beloofd stond ik paraat om met mijne gebuur( Joris) de zondagmorgend een ritje te gaan maken.
De opkomst om te gaan rijden met andere(clubleden) was droef om aan te zien ,geen enkele ziel te bespeuren, we hebben onze tocht dan maar alleen begonnen.
De temperatuur was nochtans ideaal, rond de 5 graden,en dus ook geen gevaar op ijzel.
Met de wind op kop richting Brakel en zo naar Vloesberg, maar we hebben niet de zware beklimmingen genomen, nee lange lopers die we op een klein verzet namen en zonder onze hartslag in de hoogte te jagen.
Rustig zoals beloofd hebben we heel de rit zitten praten over van alles en nog wat, en als je dat kan doen praten op training ,dan ben je goed bezig en forceer je je niet.
De meeste denken als er iemand van groep A meerijdt dat het tempo gevaarlijk hoog ligt, maar ik denk dat Joris kan bevestigen dat dat geen waar is.
Op onze terugweg (met de wind in de rug) hebben we ons zeker niet laten verleiden door het gemakkelijk trappen van de pedalen, nog altijd pratend over vanalles en nog wat hebben we zo 48 km in onze benen opgeslagen, zeker niet moe en toch voldaan, meer moet dat niet zijn.
Voor mij was dit een geslaagde training  

Joris op een klein verzet.

 

Bettini


Responses

  1. Bettini, merci om me op sleeptouw te nemen (anders was ik in mijnen tram blijven liggen). Mooi ritje door de golvende Vlaamse Ardennen, zonder te forceren, zoals het hoort in dees periode.

  2. Bettini wijs dat ge ons nieuw lid op sleeptouw neemt! En niet opgeven maat, er zullen er nog wel meerijden. Niet opgeven!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: