Gepost door: WTC De Palingrijders | 7 maart, 2010

RVV-nieuws heet van de naald!


RVV-doel van de Palingrijders dreigt niet gehaald te worden!

 

Beste Palingrijders,

Vandaag kreeg de blogredactie slecht nieuws! Een aantal van onze absolute toppers voor de Ronde Van Vlaanderen dreigen ermee forfait te geven voor de Ronde Van Vlaanderen 2010!

Joris B gaf een geldige reden op, MAAR we hopen dat hij volgend jaar wél zal kunnen starten in Brugge. We zullen hem daarbij de nodige steun geven. Ook El Tauro (BOB velo klink iets te soft voor hem) ofte Davy Lerminiaux dreigt wegens een operatie forfait te moeten geven. We hopen dat hij alsnog aan de start in Brugge kan verschijnen. We wensen hem veel beterschap bij zijn revalidatie!

En nu de grote MAARRRRRR: de Pat van Ezel zou vandaag in de groep gegooid hebben dat hij zich zou beperken tot de 140 km!! Uiteraard kunnen we dit moeilijk zonder slag of stoot laten voorbij gaan! De blogredactie doet hierbij dan ook een oproep, opdat de Pat in 2010 toch aan de start zou komen aan de start in Brugge!!

We vragen dan ook aan alle lezers van onze blog om de Pat zoveel mogelijk te stimuleren om tóch het volledige parcours te rijden tesamen met Joris Van Eetvelde en Philip De Durpel!

De man die nog naast Eddy Merckx op het podium stond kan het niet maken om deze missie niet tot een goed einde te brengen. We doen dan ook een oproep om onze mannen langs het parcours zoveel mogelijk te steunen.

PAT, toon karakter en rij ook dit jaar de volledige Ronde Van Vlaanderen met start in Brugge! Je was ook vorig jaar reeds een voorbeeld voor de deelnemers van Vlaanderens Mooiste, zorg dat je dat in 2010 ook bent!

Sportieve groeten,

de blogredactie

http://www.youtube.com/user/blogdepaling

http://nl-nl.facebook.com/pages/Sint-Lievens-Esse-Belgium/De-Palingrijders/42488893723?ref=s

depaling@gmail.com

www.wtcdepalingrijders.be


Responses

 1. Komaan Pat, nu mag je niet meer terugplooien é?!

  Ik ga er ook alles aan doen om de RVV te kunnen rijden! Ik ga weliswaar serieus moeten opletten met mijn rechterhand maar de RVV is mijn streefdoel!

  Komaan é!

  Groensels,

  El Tauro

 2. et tsgijnt da ten zoon vn de pat vn ezel de 140 zou rijden
  daarom gaan vader en zonn tsgijnt weekelijks gaan trainen kan et zooneken et aan en de pat ?
  de tijd zal hem uitwijzen ;p
  chiaaaow

 3. Komaan hee Pat, vluchten kan niet meer, je MOET gewoon de volledige RVV rijden! En om je extra te motiveren, hebben we ook reeds een post op Facebook gezet!!! Misschien komt er wel een nieuwe fanpagina van!!
  http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Sint-Lievens-Esse-Belgium/De-Palingrijders/42488893723?ref=ts

  DE PAT RIJDT DE RONDE!!!!

  Sportieve groeten,

  Tommeke

 4. die jongen werd al een dagje ouder ze!!! Maar gezegd is gezegd Pat, en ne Flandrien krabbelt nooit terug.

 5. Komaan hee Patrick,

  hoe kan je nu Timothy de les spellen dat hij hard moet zijn als je zelf je doelen afzwakt!!
  Patrick MOET op 3 april gewoon starten in Brugge!!
  Doen beste Patrick!!

 6. Komaan he Patje, voor de eer van Eizel en omstreken.

 7. GIJ KUNT DA PAT! GIJ KUNT DA!

 8. Go Pat Go!

 9. Nie plooien Patje!

 10. Beste favoriete broer,

  Het is niet mij gewoonte om achter de computer te zitten, maar ons Nellie liet mij dit bericht op de blog zien en ik MOEST wel reageren!
  Het gaat hier om de familie-eer van de Van den Bossches hee Patrick! Ikzelf kan dat niet meer, zo helemaal vanuit Brugge vertrekken, maar ik zal u met de camionette wel naar Brugge brengen en u onderweg opwachten (dat heb ik ook vorig jaar gedaan hee).
  Onze Jurgen, die heeft de firma vorig jaar al genoeg geld gekost met zijn kampioenschap, dus dienen mag van de jaar werken in de plaats van de Ronde Van Vlaanderen fietsen.
  Onze familie rekent dus volledig op jou. Als jij de volledige Ronde rijdt, zal onzen Timothy nog meer naar u opkijken en zal hij dan waarschijnlijk de fakkel van u kunnen overnemen!
  Beste favoriete broertje, doe dit voor de naam van de familie en voor de Palingrijders. Ik sponsor die mannen ook niet voor niks hee!
  Gij zijt onze grootste coureur!

  Uw grote broer Marc

  • ja grute broere weetent nog jom en den tijd mijn eerste koersken en de waele 37 kere weg geweest mee 5 man veruit were ingelupe were me 23man veriut were ingelupe a ze messhien 25 kere veruit gewweest de leste ronde ingane mee 6 man veruit op 5km van de mete alles were bijene eke zete mij op de leste rote ene eke peise vandage were gene prijs maure de pat o het anders geziene eke zaije bij mijm eigen warom zo eke nou blijve zete eke zette mij nog nekere rechte en ze twijvele 2 secondo ene eke weg naure mijne eerste grute zege ja kom wellek maure zeggen op klasse sta gene ouderdom eke gau de ronde vaneigens rijjen ze muigen nog en zaksken bakkersbloeme van 50 kilo ene mijne neke lege eke rijjeze da nog op mij eene bene sportive groetjes van de man die weigert van oud te worden

   • Pat gij moet de ronde meerijden man. Gij kunt dat. Laat de Marc ne keer zien dat je nog niets kwijt zijt van je vechtlust. meerijden moet je!

 11. Als ge het nie probeert weet ge het niet en ge kunt maar ene keer sterven, waarom dan niet in schoonheid, beste meneer Pat van eizel!

 12. Komaan hé Pat, ik wil speciaal uit Friesland terugkomen om u te duwen vanaf km 200!!

  Koos,

 13. Komaan hé Patjen!!! Ik die dacht dat ge ballen aan uw lijf had! Als het u intereseert: ik heb me zojuist ingeschreven voor de volledige RvV en den Omloop Het Nieuwsblad (om de nodige km te rijden).
  Ik was juist aangetrokken door die plezante bende die er gene schrik van had om eens goed uit te pakken! Sorry jongens maar gisteren had ik het te koud (en moest nog zo’n 25 km tegen de wind vechten) om meer dan eentje te drinken bij Patricia! Ik haal die schade wel eens in.
  Voorts kan ik verzekeren dat Tom Tornado me beloofd heeft om de ronde te rijden… allé toch te volgen om foto’s te nemen. Ik reken wel op de nodige ondersteuning van de Palingrijders om op paaszateredag bijtijds een duwken te geven hé!

  • Beste Joris, de blogredactie volgt de volledige RVV nu al twee jaar. Ook nu zullen we jullie volgen en bijstaan! Je zal er zeker niet alleen voorstaan!

 14. De Pat van Ezel, waar zijn die heldendaden van vroeger naartoe als ge iedereen uit je wiel kletste tijdens de koers. Ik wist niet dat ge je karakter kwijtgespeeld zijt. Nu stelde mij teleur maat!

 15. en ik zie dat Vandenbos eindelijk zijn weg naar den blog gevonden heeft. Internet heeft zijn intrede gedaan op de zavelstraten. Ge moogt er enen op geven aan de ronde tafel in de paling

 16. komaan hé Pat
  ik heb gezien hoe je vorig jaar spelenderwijs de RVV hebt uitgereden…man toch…dat jij eraan denkt om het niet te rijden…een man met zoveel karakter, zoveel talent, enz…

  saluti
  Michele

 17. de pat is zeker aan het trainen voor zijn ronde. Op den blog nie en in het staminee ook al nie te zien.

 18. allé pat,denk aan u foto met Eddy Merckx en ge kunt alle bergen op !
  Ge wilt toch nie dat u broertje iedere vrijdag met rode kaken aan de ronde tafel zit nadat hij voor de zoveelste keer vertelt heeft welk natuurtalent ge wel waart ?(tot ge voor den toog ging zitten)

  veel succes met de rvv

  de plakker

 19. Ja Pat mijne jongen,
  azu veel reacties, nou kundje ni anders dan de ronde volledig te rijjen zaa!
  En faatelek zooje zelf uuk ne kiejr meuge reageren op den blog, kweste van de mensjken die veur ou ier opkommen mee een betjen respect te behandeln!
  Allei, zi mor dagge de volledege ronde redj! Ek em gezaad!

  de stillen

 20. noch iene kier azu ’n twelf uur’n alles geven
  op ounen terreng de vlomske boane zweven
  patj ek roep ou weer tot leven

  Sjamajee Sjepapke

 21. Oe zitj daddier e? Goat de pat nou de ronde rijjen of ni?

  de stillen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: