Gepost door: WTC De Palingrijders | 9 maart, 2010

Wedstrijd fietsbellen op radio 1


Wedstrijd op radio 1


Beste Palingrijders, beste blogvrienden,

 

Deze morgen kreeg ik een dringende oproep van onze plakker : dat ik moest luisteren naar Peeters en Pichal op radio 1 en dat ik ons moest inschrijven om die fietsbellen te winnen ….

Ik surfde snel naar radio 1 en inderdaad er werd een wedstrijd georganiseerd om voor de ganse club de originele Peeters&Pichal-fietsbellen te winnen :

”  Ben jij lid van een wielerclub, en zouden jullie graag met zo’n prachtige bel op jullie koersfiets rondrijden? Stel je dan kandidaat via dit forum, of via mail: peetersenpichal@radio1.be. Bezorg ons ook je motivatie! Van welke club ben je lid, en waarom verdienen jullie de unieke ‘Peeters & Pichal’-fietsbel?!

En ziehier de mail die naar radio1 werd gestuurd :

Hallo,

Met deze zouden wij, WTC De Palingrijders uit Sint-Lievens-Esse, ons willen kandidaat stellen voor de mooie fietsbellen van radio 1.

We zijn als club gestart in 1989 en vorig jaar vierden we ons 20-jarig bestaan. Begonnen met een 12 liefhebbers, zijn we vandaag met bijna 50 wielertoeristen. We zijn een hechte vriendenclub en we hebben een zeer bloeiende blog op www.depaling.wordpress.com. Ook is er een mooie website : www.wtcdepalingrijders.be .

De laatste jaren zetten we in op het aantrekken van jeugd. Op die manier houden we die jonge mensen “van de straat” en leren we ze fietsen in groep en vooral : we leren ze sociaal vaardig te worden!

Op de weg zijn we een voorbeeldige club, want er is een boete van 5 euro voorzien als er een papier of een bananenschil of iets dergelijks op de openbare weg of in de berm gegooid wordt. We zijn dus zeker een ecologische club.

Maar we denken vooral ook aan de andere weggebruikers en zeker de andere fietsers en voetgangers. Alhoewel we geen fietsbel hebben, roepen we steeds vriendelijk naar de mensen en verwittigen we onze medefietsers dat er iemand naast of op de weg loopt of rijdt. We zijn steeds kameraadschappelijk en schelden niemand uit. Zo organiseren we ook ieder jaar een heuse gezinsfietstocht over de mooie wegen van de Vlaamse Ardennen.


En natuurlijk schrijven we alles nauwgezet op, op onze wereldberoemde blog 🙂 De Palingrijders zijn een begrip aan het worden in de regio. Misschien door radio 1 vinden de mensen nog meer hun weg naar onze vriendenclub 🙂

En als we de winnaar zijn van de fietsbellen kunnen we de mensen nog blijer maken door lang genoeg op voorhand allemaal samen met de fietsbel een deuntje te maken. Het palingenlied 🙂 We zouden ons alleszins oefenen en via een fietsbellenserenade de Vlaamse Ardennen en omstreken opfleuren ….. met de medewerking van radio1 en Peeters en Pichal. Wat vinden jullie ervan?

Hopelijk komen we in aanmerking voor de wedstrijd en dat de beste winnen moge !!

Groeten van,

Kamiel Vélo

En deze namiddag kwam er al een telefoontje voor een kort interview dat morgen zal uitgezonden worden op radio1 tussen 9 en 11. En dan gaan we ook weten of we winnaar zijn van de fietsbellen. DUIMEN HE MANNEN !!!!!

Kamiel Vélo

Radio1 link :

http://www.radio1.be/programmas/peeters-pichal/win-peeters-pichal-fietsbel-voor-je-wielerclub

http://www.youtube.com/user/blogdepaling

http://nl-nl.facebook.com/pages/Sint-Lievens-Esse-Belgium/De-Palingrijders/42488893723?ref=s

depaling@gmail.com

www.wtcdepalingrijders.be


Responses

 1. De Kamiel is toch wel nen schrijver he en zo reklame maken voor de club. Morgen ga ik zeker luisteren.

  Gpske

 2. Goed gedaan Kamiel!

 3. Ferm Kamiel! Ik ga zeker luisteren! 🙂

 4. Te laat gezien… misschien kunnen de informatici van de club da fragment nog ergens opvissen en op den blog/website zetten?

  In ieder geval weer een leuk initiatief van Kamiel Vélo… duimen maar eh.

  ’t Is ook telkens verrassend om te zien hoeveel er gereageerd wordt op den blog… WTC De Palingrijders is duidelijk een clubke da leeft 😉

 5. Mijnen duim staat alvast omhoog, onze Kamiel blijft ne krak in het neer pennen van toffe verhalen.

  Bettini


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: