Gepost door: bartoli | 21 augustus, 2010

Drékes gezien in paling outfit.


                                                  Beste palingvrienden,

vandaag heb ik met Nathan de 35 km van de kastelentocht gereden…een mooie tocht trouwens…goed uitgepijld…mooie zichten…goede bevoorrading…en op het einde was er nog een kadotje voorzien voor elke ingeschrevene…dat wij bij het ophalen van ons kadotje nog een trui zouden zien van een andere palingrijder…dat was nog een kadotje extra!!!
En daarbovenop was het niet zomaar de eerste de beste palingrijder…het was onze beste André De Schrijver…Drékes zoals ze bij ons zeggen…en jawel, Drékes had de 51 km gefiets en ik moet zeggen dat hij er nog heel fris uitzag…en dan moet je weten dat hij in 3 weken niet meer gefietst heeft…maar Drékes vertrouwde mij toe dat hij een nieuwe hobby gevonden heeft en sinds kort gestart is met petanque…of hij dit doet als excuus om eens een ricard te drinken dat heeft hij mij niet gezegd…

Maar in alle geval deed het mij plezier om Drékes nog eens in onze uitrusting te zien en op de fiets dan nog wel en vandaar dit kort verslagske.

saluti
Michele


Responses

  1. Ik heb Drekes vorige week gezien en hij ziet er echt goed uit. Hij heeft inderdaad een nieuwe passie gevonden met de petanque. Zo moet dat zijn. Ik heb altijd veel respect gehad voor Dreken en dat gaat zo blijven.

    Ik vind het dan ook tof van jou Bartoli dat je dat hier eens op de blog vermeld van Dreken!

    Danny


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: