Gepost door: WTC De Palingrijders | 28 september, 2010

Enkele weetjes …


Beste Palingrijders,

Het seizoen loopt stilaan op zijn eind en dan zijn er steeds een paar verrassingen te rapen.  Zo was er vorige zondag maar een krappe opkomst ….. doch wie was er terug paraat …. en snoepte Lucas zijn derde plaats af …… ????? Jawel Bart Vral !!!  Nadat hij Stong Gedong onlangs het nakijken gaf door hem de vierde plaats af te snoepen, was het ditmaal dus de beurt aan de nieuwe jongerenkampioen Lucas . Alleszins een dikke proficiat aan Bart, want als nieuwkomer kan een derde plaats in de eindstand tellen, zeker bij de B-groep !!

Wie zich zondag echter te buiten ging aan een drank-bacchanaal (na de rit weliswaar)  was  regerend c-kampioen Iwan. Een ganse voormiddag werd er stevig doorgezakt, want na 28 km had de voorman van groep 3 beslist om er mee te kappen en naar het lokaal af te zakken. Dat had zware gevolgen.  Misschien zegt de onderstaande foto genoeg :

Iwan nam zelfs de porto mee naar huis !! En kijk ook even naar de steeds dieper wegzakkende Super Mario ....

Ander nieuws dan maar : vandaag telt onze club twee jarigen : Stong Gedong en Coureur Alleene. Laatstgenoemde trakteerde vorige zondag de aanwezige Palingrijders  ……. Zou Stong Gedong dat komende zondag doen?

Waar zaten de mannen van Steenhuize vorige zondag? Alleszins een opgemerkte afwezigheid. Desondanks werd er vorige zondag kwistig rondgegaan met kippeboutjes en taart. Joris VE kan het nog steeds niet geloven om in zo een club lid te zijn 🙂

Aan de toog stonden echter ook een aantal Palingrijders …. in zondagse kledij. Is Kamiel Vélo nog van zin om te fietsen en wat met Marc VDB, Joris Goossens en De Plakker? Deze mannen drumden vorige zondag de toog bijna omver met hun dozijn pintjes. Waar is hun fietsmotivatie toch naartoe?

Er zitten ook een aantal zangtalenten bij onze club. Vorige zondag hebben ze dat luidkeels laten horen door de lof te zingen over stamgast Josken. De arme duts is zijn kluts nog steeds kwijt.

En er is ook geen clash geweest tussen Zuren Taur en P.A. ….. zouden ze de vredespijp gerookt hebben?

Zo beste vrienden, tot zover de roddels van deze week …

Vele wielergroeten,

Kamiel Vélo

Filmpagina De Palingrijders
Facebook Fanpagina De Palingrijders

depaling@gmail.com

Webstek van De Palingrijders


Responses

 1. k Peis dat de Zuren alleens nie geweest is!
  Ei zal nie meer gedurven emmen zekers.
  En de gasten emmen deze keer nochtans de weg naar t huizeken nie verspert !
  Ze zijn wel iet langer gebleven as anders, maja tes nie alle weken keirmes é…

  De groetjes,

  P.A

 2. Onzen Taur es zondag wel geweest naar de Paling ze. Hei heet gezien da Steven, Mario, Iwan & zeinen zuine der om 9ure zijn toegekommen. Moar ei was vreet kwoad as ten thuis kwam omda ze al de flessen me druipels leeggedronken oan en der niet meer was voar em. Ze ein zeur genen km gereen zeit tem just druipels en porto gedronken dedju en wretten van de toarte en kiekens


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: