Gepost door: WTC De Palingrijders | 29 oktober, 2010

1000ste bericht !


Beste vrienden,

Zoals de titel het verraadt,  is dit het duizendste bericht op deze blog. 🙂 Ruim drie jaar en 5 maanden  wordt er van dit forum gebruik gemaakt om nieuws over en van De Palingrijders te verspreiden.

Zelf ben ik  verschoten van de grote impact die deze blog (of noem het misschien interactief  clubblad) gehad heeft en nog heeft.  Het heeft in eerste instantie gezorgd voor beduidend meer animo in onze club. Wekelijks (soms dagelijks) is er wel iets te lezen op de blog : verslagen van ritten, weetjes over van alles en nog wat, allerlei bedenkingen, grappige foto’s en artikels, …

Dit geheel heeft er verder ook voor gezorgd dat we allen elkaar beter hebben  leren kennen èn appreciëren . Het is eveneens  een gezegend medium voor nieuwkomers om zich te integreren in de club, het trekt twijfelaars soms over de streep om zich aan te sluiten, …

Onze club wordt via de blog ook bekend naar het ruimere publiek. Het treft me vaak als een mij onbekend iemand spreekt over de avonturen van De Palingrijders. Het treft me evenzeer als mensen zeggen dat ze de blog volgen, ook al fietsen ze zelf niet of hebben ze niets met de club te maken.

Intussen is er een heuse blog”redactie”.  De blog heeft op die manier een aantal Palingrijders wakker gemaakt en geactiveerd  om te schrijven, te filmen, te organiseren …..

Ik hoop dat we  op de ingeslagen weg verder kunnen en dat de blog het cement van de club blijft.  Het belooft alleszins een boeiende winter te worden, want de blogredactie zit boordevol ideeën en initiatieven.

Ten slotte wil ik nog twee mensen te bedanken die veel voor de blog gedaan hebben en die ons jammer genoeg niet meer vervoegen :

Peter Hermé :

Een meer dan verdienstelijke schrijver  en entertainer. Een immer vrolijke Palingrijder met het hart op de juiste plaats en steeds met een glimlach op de mond ! Dankzij de blog is het een goede vriend van mij geworden. Jammer genoeg stopt Peter zijn activiteiten in de club  ….. en ….. ik ga hem  MISSEN !!! Hopelijk komt De Peet nog terug bij De Palingrijders.

De Peet stopt ermee

Dirk Goessens :

Een reporter die rechttoe, rechtaan zijn pittige verslagen neerpende. Hij maakte ook de prachtige kassei-trofeeën voor de Flandrien 2008 en 2009.  Jammer dat hij zo plots gestopt is bij onze club. Maar ik vergeet niet dat hij de blog mee vorm gegeven heeft. Bedankt Dirk!

Bettini stopt ermee

En veel dank  aan de blogredactie, De Palingrijders en vooral uzelf beste lezer!!

vele bloggroeten,

Kamiel Vélo

Filmpagina De Palingrijders
Facebook Fanpagina De Palingrijders

depaling@gmail.com

Webstek van De Palingrijders


Responses

 1. iedere beslissing heeft zijn reden, alsook deze is goed overwogen. Geen vaarwel, maar tot ziens en ik beloof ten stelligste de palingkleuren te verdedigen, zij het dan tijdens de werkweek 😉 , en de blog en website opvolgen is het minste wat ik kan doen :).
  Keep in touch, Kamiel en co 😉

  de peet

  • Is genoteerd Peet 🙂

 2. Ja Kamiel voor mij is dit ook zwaar, maar met een rugpijn die niet meer weg wou gaan ,en de goesting die er niet meer was heb ik voor mezelf een harde en heel moeilijke beslissing genomen.

  Om me constant te zitten afbeulen op de vélo (voor mijne rug) kon ik niet meer opbrengen
  En diene moto is achteraf gekomen (niet wat sommigen denken) !!!

  Mss ik later met den 3 de groep mee rij en weer op gemak kan genieten van de fiets ,maar nu is het ff genoeg geweest.

  Schrijf mij nog niet helemaal af zulle.

  En wat den blog betreft ,met heel veel plezier gedaan ,en laat den blog niet ophouden mannen doe verder zodat er contact blijft.

  Bettini

  • Ik zie er naar uit Bettini dat je ooit bij den derde groep zou komen. Meer dan welkom he, dat weet je! En met de blog doen we verder, zo kan je op de manier nog alles meevolgen 😉

 3. ik hoop dat er nog veel berichten komen
  doe zo voort mannen

 4. Ik hoop dat ook Roger!

 5. Dirk,het was voor mij een donderslag bij heldere hemel toen ik vernam dat u gestopt was met fietsen.Ik kon het met moeite geloven.Het is geweten dat er niets mag mankeren om met de elite groepen mee te rijden.Maar kom bij groep 3 , uw rugje gaat er wel bij varen en het is beter dan stoppen want daar krijg je gegarandeerd spijt van. Hopelijk komt het allemaal nog goed ,ik wens u het beste.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: