Gepost door: WTC De Palingrijders | 31 oktober, 2010

Dankwoord van Bart Vral.


Beste vrienden,

Eerst en vooral wil ik zeggen dat het mij spijt voor het vroege vertrek tijdens het kampioenenbal.

Maar ik ben een man van mijn woord en ik had reeds beloofd aan mijn vrienden van school om aanwezig te zijn op een verjaardagsfeest. Maar na later inzien was ik wel liever gebleven, alhoewel dat ik  denk  dat er een paar onder ons wel blij waren met de aanwezigheid van mijn zus.

Ook zou ik iedereen willen bedanken die op mij gestemd heeft en mij gesteund heeft tijdens mijn eerste jaar. Bedankt iedereen, ik had mij geen betere club kunnen voorstellen.

Voor een antwoord te geven op de vraag van noël wat mijn motivatie was voor mijn 3de plaats:

Mijn eerste paar ritten waren zwaar voor mij, maar ik wou niet opgeven (zoals ze van Niels Albert zeggen, ik breek liever dan dat ik plooi) en tonen uit welk hout ik ben gesneden. Zogezegd zo gedaan. Ik ben steeds blijven komen en het lukte steeds beter om te volgen. Maar meer naar het midden van het seizoen toe, zag ik dat Noël nog voor mij stond. En toen dacht ik, hoe zou het zijn om als nieuweling een oude veteraan van zijn podium te duwen en aangezien dat het familie was, gaf het mij een nog beter gevoel.

Alleen zou het mij niet gelukt zijn, daarom zou ik ook graag Peter Vervoort bedanken die mij altijd moed gaf, op sleeptouw nam als ik het moeilijk had en mij overal naartoe nam als er een rit op verplaatsing was.

Maar het duurde nog tot de Criq voor ik Noël van zijn troon kon stootten. De enigste manier was wel om de volledige Criq te rijden. Maar na het vele afzien was ik verplicht om het na 140km op te geven, de pijp was uit. Maar vooral, ik kwam 6 km tekort voor Noël.

Er restte mij nu nog 1 kans, de Würth-classic. Een vlakke rit van om en bij de 100km. Die mocht geen obstakel zijn in de weg naar het podium.  Die heb ik dan ook gereden en ik kon naar huis gaan met een geweldig gevoel, HET IS GELUKT.

Maar mijn honger was niet te stillen, nu stond ik 20km achter op Lucas, met nog 2 ritten te gaan. Ik ben blijven rijden en door de verplichte keuze van Lucas tussen de scouts en fietsen, heb ik hem toch kunnen inhalen. Dit was wel een dubbel gevoel aangezien ik het hem zeker gunde, hij heeft zonder twijfel een prachtig jaar gereden.

Ik kan niets anders meer zeggen dan bedankt voor dit 1ste jaar bij de palingrijders.

Bart Vral

Filmpagina De Palingrijders
Facebook Fanpagina De Palingrijders
depaling@gmail.com
Webstek van De Palingrijders


Responses

 1. Beste Bart,
  Je hebt de prijs voor de revelatie 2010 OVERVERDIEND gewonnen! En één van de mooiste ogenblikken van de avond was toen je pa verklaarde waarom hij die mails om voor jou te stemmen verstuurd had : dat hij namelijk fier was op zo een zoon. PRACHTIG WAS DAT !!!

 2. Ik moet het toegeven.
  Den Bart verdient die titel ten volle.
  Inderdaad een mooi moment van Peter.
  Ook zonder extra steun was Bart zeker de revelatie geworden !
  Dat hij mij een oude veteraan noemt, daar komen we later nog wel eens op terug.

  • oude veteraan : dat moet pijnlijk zijn. Ik zou het niet graag horen …

   • En lang moete niemeer wachten want geword er alleen maar ouder op 😉

   • Ik ben nen oude veteroan ja! Van Kerckhove es nog een broekventjen. Wacht moar tot ast ei ne kier mee a stapreksken za stappen. En mee de vielo rijen kant ei uk niet nieje.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: