Gepost door: WTC De Palingrijders | 3 november, 2010

Dankwoordje van De Flandrien 2010


Bedankt!


Bedankt Palingrijders – ook degene die een stem voor een andere genomineerde hadden – om me de mooiste trofee toe te wensen die een wielertoerist zich kan indenken: een echte kassei om u tegen te zeggen!

Ik kan niet genoeg herhalen dat het dank zij de ambiance om de Ronde te rijden was dat ik – eindelijk – dit voor mekaar kon brengen. Wat spijtig dat er verder in het seizoen van Patrick en Philip niet zoveel te bespeuren viel. Meteen was dit ook het sein om een droom die al vier jaar in mijn hoofd spookte te doen uitkomen: Parijs-Roubaix!  Een waar festijn voor flandriens!!! Dat ik later nog goud haalde in De Criquilion vond iedereen haast vanzelfsprekend maar wie de hellingen in en rond La Roche gaat opzoeken weet wel beter. Een seizoen dat enorm veel voldoening gaf!

Meteen is de link gelegd naar volgend jaar: neen geen RVV voor mij wegens een trekking met vrienden en een beklimming van een 6000-er in Nepal. Ook al geen Parijs-Roubaix wegens onpaar jaar! De Criquilion laat ik misschien links liggen om de Oxfam-trail te stappen (100 km in 30 u).

Maar ik kijk toch uit naar  volgend seizoen en de 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker. De uitdaging is hier zowel 5000 EURO per team (max vier personen) te verzamelen als conditioneel in staat te zijn om 250 km/dag te fietsen tegen 25, 27 of 30 km/u. Info en reglement kan je vinden op “www.1000km.be”. Graag had ik hierop wat reacties gekregen om me (ik hoop ons) in staat te stellen of dit project realiseerbaar is in 2011. Alvast een opsteker was de jeugd van de Palingrijders: die willen zich laten sponseren per km om 100 km per dag te rijden tijdens het paasweekend (of paasvakantie?). Van een kweekvijver gesproken!

Van het bestuur en de leden had ik graag vernomen of jullie achter dit project staan en hoop dat we dra iets kunnen afspreken om te bekijken hoe wat kan gebeuren!

Alvast sportieve groeten en nogmaals bedankt,

Flandrien 2010 Joris.

 

Filmpagina De Palingrijders
Facebook Fanpagina De Palingrijders

depaling@gmail.com

Webstek van De Palingrijders


Responses

  1. Ik vind het alvast een mooi initiatief betreffende Kom Op Tegen Kanker. En ik was blij verrast dat onze jeugd ommiddellijk op de kar sprong om in de komende Paasvakantie een fietstocht van 300 km te rijden. Op die manier geeft je initiatief een dynamiek aan onze club!!!! Ik zou zeggen : DOEN PALINGRIJDERS !!!!

  2. Ik vind het in ieder geval een leuk en goed initiatief en wil zeker meehelpen als er dergelijke projecten uit de grond gestampt worden.
    Als het de bedoeling is om de 1000km in team af te ronden wil ik zeker één van de vier zijn om 250km voor mijn rekening te nemen (kzal dan wel wa mogen bijtrainen).
    Ik had ergens een kaasfestijn horen vallen, waarom niet… onze andere naamgenoot zal hier zeker ook mee tevreden zijn 😉 en da kan toch redelijk wa geld in ’t laatje brengen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: