Gepost door: bartoli | 23 januari, 2011

verslag zondag 23 januari groep 09 uur.


Sorry buurman

 


Overslapen? Wie? ’t Is nie waar zeker dat de Peter zich overslapen heeft!! Dat moet mijn buurman vanmorgen zeker gedacht hebben toen hij hier aan de deur stond om samen op te trekken naar het lokaal tegen 08.30u.


Lucas was wel op maar had geen zin om zijn vermoeide benen (van een looptest op school) nog meer te gaan vermoeien en verkoos om vandaag zijn spieren wat los te gooien bij de groep van 09 uur. En de overslaper was net op tijd wakker geschoten om samen met Lucas op te trekken.


Aangekomen aan het lokaal waren de Plakker, Lars Boom, Marc Van Droogenbroeck en Timothy al aanwezig. Vader en zoon Iwan en Tom vervoegden nog de groep en weg waren we. Het ging richting Steenhuize om terug bijna thuis te passeren, aan de Coninck de slecht liggende fietspaden en baan oversteken en recht naar Schendelbeke was de boodschap.


Daar koos de plakker ervoor om de Onkerzelestraat omhoog te rijden met het excuus dat hij vorig jaar de ronde gereden heeft zonder ook nog maar één helling gedaan te hebben. Vandaar ging het richting Galmaarden, reden we de Congoberg via een andere kant op, de Congobergstraat een stukje af en dan weer terug omhoog. De plakker wil zeker zijn km’s bergop gereden hebben dit jaar.


We reden verder via mooi kronkelende maar allesbehalve vlakke baantjes om uiteindelijk in Zandbergen te arriveren. Vandaar ging het richting Pollare om aan de nieuwe broodjesbar  break@4
de baan te kruisen richting Aspelare. Was ik blij dat we daar richting Steenhuize afsloegen want het weer was alles behalve schitteren.
Het was niet alleen koud maar ook constant aan het miezeren en dus zijn Lucas en mezelf recht naar huis gefietst zonder deel te nemen aan de finale. Ondergetekende heeft er van genoten ondanks het mindere weer, het was fijn gezelschap maar als ik eerlijk mag zijn miste ik toch mijn buurman.
Eigen schuld dikke bult denken julie allen en je hebt gelijk, erger is dat ik mijn buurman in de steek gelaten heb :  “sorry buurman”.

 

 

saluti
Michele

 

Webstek van De Palingrijders
Filmpagina De Palingrijders
Facebook Fanpagina De Palingrijders

depaling@gmail.com


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: