Gepost door: WTC De Palingrijders | 8 maart, 2011

Verslag rit RVV-Voorbereiding dd 05/03/2011


Kilometervreters

Met nog vier weken te gaan tot ‘De Ronde’  was ons doel om  vandaag onze trainingsafstand op te drijven tot 170km. Hiervoor zouden we naar Liedekerke rijden en de rally ‘ De Parel Van Het Pajottenland‘ meerijden (130km).

Toen ik om 07.30h de straat opreed zag ik de fietsen van Peter Bartoli en Lucas klaar staan. Deze gingen ons vergezellen naar Liedekerke en daar dan beslissen welke rit ze  gingen rijden. Bedankt voor de compannie mannen.

Bij Patricia aangekomen zagen we dat de Pat, Thimoty en Joris B. ons al aan het opwachtten waren. Met ons zessen dan naar Liedekerke via Woubrechtegem-Heldergem-Denderhoutem. Het weer was bewolkt maar koud. Onderweg zagen we een temperatuursweergave van -1°C.

Aan de inschrijving zagen we iemand die het al warm genoeg vond om in korte broek te vertrekken. Brrrr. De rally ging over glooiende, landelijke wegen. We lieten ons regelmatig meedrijven in verschillende groepen waarbij de snelheid meestal een stuk boven de 30 km-grens lag. Joris B was in goede doen en zou zelfs de groep nog op sleeptouw nemen maar met de stevige tegenwind was het beter om in de groep te blijven schuilen.

Peter V, Lucas en Joris B reden ruime tijd met ons mee. Zij splitsten later af om de rallytoer van 80km te rijden. Het parcours was niet echt zwaar maar op het einde werden ons nog wel twee serieuze hellingen voorgeschoteld. We hadden toen reeds 140km in de benen en ieder beklom deze hellingen op eigen tempo en niet forcerend. Na de rit zijn we meteen naar huis gereden om geen kou te krijgen. De terugweg verliep via Okegem-Ninove-Aspelare-St-Antelinks..

We waren blij met onze 175km die we goed verteerd hadden, zelf onze Thimoty met zijn 15 jaar, toch geen evidentie. Nu zien hoe vlot we recupereren en ons kunnen opladen voor onze zondagsrit.

Volgende zaterdag een nieuwe afspraak om 07.30h voor een vlak parcours. Ik stel wel voor om op het einde van de rit toch nog iets “onvlak” 🙂  op te zoeken.

Voor zij die geheel of gedeeltelijk willen meerijden, jullie zijn steeds welkom.

Van uw reporter ter plaatse,

DDW

Webstek van De Palingrijders
Filmpagina De Palingrijders
Facebook Fanpagina De Palingrijders

depaling@gmail.com

Advertenties

Responses

  1. Mooi op schema zou ik zeggen. Hoe dan ook : hoed af voor zoveel enthousiasme hoor. Ook voor Timo want die verrast mij totaal! Proficiat mannen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: