Gepost door: WTC De Palingrijders | 5 maart, 2012

Persartikel fietsenwijding


Beste Palingrijders, beste blogvrienden,

 

Vorige week verscheen een artikel over onze fietsenwijding  in De Beiaard en Het Nieuwsblad.  Ik geef het hier onverkort weer, samen met de bijhorende foto. Met dank aan reporter Geert Van De Velde !!

HERZELE – Afgelopen zondag reden de wielertoeristen van WTC De Palingrijders hun eerste rit van het nieuwe seizoen. De rit werd voorafgegaan door de jaarlijkse fietsenwijding door pastoor Marc Van Iseghem die de renners een voorspoedig en veilig fietsseizoen toewenste.

WTC De Palingrijders zijn opgericht in 1989 en hebben als lokaal Café De Paling te Sint-Lievens-Esse. De club begon destijds met een 15 liefhebbers. Dit aantal is nu verviervoudigd. Elke zondagvoormiddag wordt er gereden in drie groepen met verschillende niveaus. Naast deze wekelijkse uitstappen worden ook tal van andere klassiekers verreden zoals de Ronde van Vlaanderen, Luik-Bastenaken-Luik, De Eddy Merckx Classic. De club spant zich ook in op gebied van jeugdwerking, want er zijn tal van jongeren actief binnen de club.

Ook op de informaticasnelweg laat de club zich niet onbetuigd. Zo is er de website http://www.wtcdepalingrijders.be en de drukbezochte blog waar het wedervaren van alle Palingrijders tijdens hun wekelijkse ritten rijkelijk aan bod komen http://www.depaling.wordpress.com.

Link : http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleID=BLGVA_20120302_006&_section=61609157&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb

 

Vele wielergroeten,

 

Kamiel Vélo


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: