Gepost door: WTC De Palingrijders | 21 maart, 2012

Verslag B-groep dd zondag 18 maart 2012


 De rit van de lekke banden ….

 

Na eigenlijk te laat in bed gekropen te zijn, voelde ik me zondagmorgen toch redelijk goed.  Op mijn GSM zag ik dat mijn buurman Peter eerst zelf de benen ging testen alvorens ons het leven zuur te komen maken.:-) 😉

 

Ik hoorde iemand naar beneden sluipen. ’t Zal Arne wel zijn, dacht ik. Ik had hem gisteren verteld dat de rit van vandaag wellicht over een zwaarder parcours zou gaan dan vorige week. Maar Arne zag het wel zitten.

 

Onder een zwaar bewolkte hemel vertrokken we naar Patricia. We kwamen daar als eerste aan en dachten dat we ons van uur vergist hadden. Maar plots kwamen ze van alle kanten aangereden en onder commando van Noël vertrokken we voor onze zondagse rit.

 

Het zou een glooiend parcours worden waarbij de moeilijkheidsfactor voor sommigen andermaal weer de snelheid zou zijn dan het parcours zelf. Als de snelheid meermaals opgetrokken wordt boven de 37km/uur mag je op den duur verwachten dat sommigen eens moeten lossen nadat ze reeds al een hele tijd op de limiet hebben gereden. Beter een snelheid aanhouden dat iedereen aankan en waarbij iedereen kan genieten (Maar ik versta ook wel dat zij die zich goed voelen eens een duw meer willen geven, maar we zijn als groep vertrokken dus …).

 

Vandaag jammer genoeg terug lekke banden. Deze keer voor Arne, Joris B en Eddy. Deze waren te wijden aan de slechte staat van onze landelijke wegen.

Naar het einde toe verkozen er een paar op eigen snelheid verder te rijden, terwijl anderen net aan de finale begonnen. Hierin was Steven terug outstanding . Al van in Idegem vertrok Steven en de meesten zagen hem pas bij Patricia terug. Ook Joris V kwam op het eind nog aanzetten.

 

Het werd een mooie rit waarbij de regen gelukkig is uitgebleven. ’t Zit er weer op en dus is het weer aftellen tot volgende zondag.

 

Tot dan,

DDW

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: