Gepost door: bartoli | 8 april, 2012

Verslag groep B(?) van zondag 08 april 2012.


Woorden op -atie

yes, het is weer zondag en ik kan nog eens meerijden, dit was voor mij vanmorgen echt een trakt-…. Gisteren nog naar het weerbericht gekeken en het ging toch wel niet vriezen zeker vannacht, dus gisterenavond nog een extra pulleke uit de kast gehaald, vanmorgen handschoenen en schoenovertrekken aangedaan zodat er zeker niets kan bevriezen. Want een amput-…. is één van de symptonen van bevriezen en dat willen we vermijden.

Hoorde ik buiten iets? jawel mijn buurman Dirk tekende al present maar zonder onze coming man en leider in de stand Arne, want onze toekomstige kampioen isvrijdag tijdens een trainingsritje met zijn opa gevallen met een polsbreuk tot gevolg. Ik wens mijn vriend en buurjongen dan ook heel veel sterkte en een snel herstel toe!!!

En weg zijn we richting ons Patricia en dit met een enorme motiv-…., we komen daar als eerste toe maar het duurt niet lang alvorens ene Dirk Goessens ons komt vergezellen…jawel, Dirk Goessens je hebt dat goed gelezen…van een come back(of in het nederlands disambugu-….) gesproken.
Niet veel later stonden we daar alweer met 16 palingrijders zijnde: Noël, Sander, Dino, Steve, Mario, Eddy, Dirk Mons, Dirk Goessens, Dirk de Winter, Peter Vidts, Filip De Durpel, Joris B, Jurgen, Bart Vral, mezelf en een gastrijder.
En weg waren we richting cafe het Buitenbeentje, daar ingeschreven vertrokken we voor een tocht van 60 km via Zandbergen, Waarmaarde, van Denderwindeke naar Pollare staken we een collega toerist voorbij die inpikte en me vroeg of dit onze standaard snelheid was, toen ik die man zei dat wij de B groep waren van de club had die man moeite om recht te blijven van het verschieten, van Pollare ging het richting Nederhasselt, Heldergem alwaar de bevoorrading voorzien was.
Vandaar ging het richting Aaigem om uiteindelijk via Herzele even later te passeren aan ons lokaal, uiteraard zat onze rit er nog niet want we moesten nog terug naar het Buitenbeentje, opvallend aan de rit was mijn dat mijn zo grote motiv-…. plaats had gemaakt voor een bijna even grote frustr-…., meer zeg ik hier niet over om het verslag constructief te houden maar iedereen die mee was weet wel wat ik bedoel.
Even opvallend was het feit dat sommige onder ons meer plaspauzes nodig hadden dan andere en/of dan gewoonlijk…in hun geval is het quasi onmogelijk om te checken of ze hun haar geverfd hebben maar er werd over gesproken in de groep :-).
Aan het buitenbeentje aangekomen zijn we via Schendelbeke, Geraardsbergen en Ophasselt terug gereden naar het lokaal.
Met 80km op de teller, iedereen veilig, droog en sommige mals(lees ondergetekende) terug waar we gestart zijn eindig ik mijn verslag dat indien ik het vanmorgen had gemaakt er helemaal anders zou uitgezien hebben.

sportieve groeten,
michele

 

Filmpagina De Palingrijders

Facebook Fanpagina De Palingrijders

depaling@gmail.com

Webstek van De Palingrijders


Responses

  1. Mooie cre-…, de passages voor de goede verstaanders zijn duidelijk.
    Maar het is ooit al erger geweest, we zijn zeker op de goede weg !
    Wat die geverfde haren betreft, het is inderdaad niet normaal. Misschien moet iemand toch eens een diepgaander onderzoek doen, er moet wel ergens een krul te vinden zijn.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: