Gepost door: bartoli | 15 juli, 2012

La Namuroise


prachtig,

na onduidelijkheden op internet wat betreft de datum, wat over en weer gesms over het vertrekuur, over wie mee ging of niet(afhankelijk van zijn fietsproblemen :-)) en wat getwijfel door het belgische zomerweer zijn we met 4(Noël, Eddy, Koen en ikzelf) vertrokken op weg naar Andenne.
Onderweg passeren we nog 2(Yvan en Stefaan) palingen die blijkbaar voor de 180 km gaan.

Daar aangekomen merken we een mooie, vrij nieuwe sporthal op voorzien van een grote parking. Eens een plaats gevonden begeven we ons naar de inschrijvingstafel en daar stond ons een enorme verrassing te wachten, we komen namelijk nog 2 palingen tegen en niemand minder dan Danny en Wim Nica(echt waar). Zij zijn gekomen om de 80 km te rijden zonder dit kenbaar te maken op onze(lees Danny’s) blog. Na ons ingeschreven te hebben gaan we ons klaar maken om te vertrekken maar de buien van dat moment houden ons nog even van de fiets. Niet veel later zitten we op onze fiets en kunnen we beginnen aan het achteraf bekeken prachtig parcours.

Het heeft geen zin om de verschillende hellingen, verschillende dorpen, etc…hier op te sommen maar één van de beklimmingen was de citadel van Namen en ondergetekende vond dat een leuke ervaring. De rally “La Numeroise” was in zijn geheel een heel leuke ervaring, een prachtig parcours met acht licht oplopende maar naar onze normen lange hellingen in een zeer mooi decors, twee zeer goede bevoorradingen(en dit voor 3€) en last but not least een overheerlijke douche gevolgd door een frisdrankje en belegd broodje. Ik wil mijn drie metgezellen bedanken om samen het belgisch zomerweer te trotseren zodat we kennis hebben kunnen maken met deze prachtige rally en zou graag de organisatie willen feliciteren met hun fantastische rally. Als je het aan mij vraagt mag deze rally volgend jaar terug op de kalender staan. Ook mijn felicitaties aan Danny voor zijn prestatie, wat een titelkandidaat al niet moet doen :-).

saluti
Michele

Filmpagina De Palingrijders

Facebook Fanpagina De Palingrijders

depaling@gmail.com

Webstek van De Palingrijders


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: