Gepost door: WTC De Palingrijders | 3 augustus, 2012

Zomers verslagje (1)


Beste Palingrijders, beste vrienden,

 
Het is volop verlofperiode en dat merken we hier op onze blog ook. Weinig berichten met als gevolg weinig reacties en ander animo 🙂 Misschien toch een aanzet met dit fotoverslagje van onze mannen van groep C van de voorbije weken …

 

Eerst even een foto van onze Flandrien Andre. Hij rijdt de laatste weken wat minder. Zo zegt hij zelf althans, want ik vind persoonlijk dat onze Flandrien goed meefietst in het zog van de C-makkers. Dre is meestal vooraan te vinden. Enkel als het echt bergop gaat, vinden we hem achteraan terug bij Kamiel Vélo en Marc VDB. Maar ondanks de ongemakken bergop, doet hij het dit seizoen goed! Niet opgeven Andre!

Onze Flandrien, genietend op het terras van ons lokaal. Al goed gerecupereerd met een donkere Westmalle 🙂

Andre in actie tijdens de rally Wallez te Strijpen.

Een andere C-renner is onze Plakker. De kampioen van 2011 die constant vooraan te vinden is. Hij geeft steevast het tempo aan voor zijn makker Marc VDB. Onlangs was Dirk echter het slachtoffer van een lekke band ….

Lekke band voor Dirk!

Den Dirk : altijd in voor een grap!

En als we het over Dirk hebben, dan is zijn makker Marc VDB niet ver uit de buurt. Dit jaar gaat het wat moeizamer voor Marc. Maar dat weerhoudt er hem niet van om er toch iedere zondag te staan. Juist een kleine dip heeft hij gekend, maar dat is alweer vergeten!  De Marc,  een Palingrijder van het eerste uur en trouwe sponsor :

Marc in de weer met de fiets van De Plakker …

 

Marc in actie!

Een ander Palingrijder dat dit jaar bijna nog geen enkele rit gemist heeft is onze voorzitter Peter. Momenteel staat hij vierde en is hij met locomotief Marc in een strijd gewikkeld voor de derde plaats. Gaat hij het podium halen?

 

Onze voorzitter (r) geeft het tempo aan, samen met de Chris.

 

Peter bij het vertrek van een zondagse uitstap

 

En ja beste vrienden, er zijn binnen de C-groep wel eens woorden, maar meestal blijven die heel beperkt. Wat vooral overheerst is jawel … de goede sfeer 🙂 Zo komen we wel eens aan het eind van een doodlopend straatje en neen dan keren we niet terug ……

 

…… we helpen elkaar naar een ander straatje 🙂

 

Kamiel Vélo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: