Gepost door: WTC De Palingrijders | 2 oktober, 2012

De blog is dood! Leve de blog!


Beste Palingrijders, beste blogvrienden,

 

Wake up! De blog is dood! Wanneer staat er nog eens iets op de blog? …. De vragen waren niet uit de lucht. Maar geen nood, vanaf morgen komt er beweging in de blog.

 

En via deze weg kan de blogredactie ook meedelen dat er terug een kerstverhaal komt. De Palingrijders zullen op initiatief van Dirk Goemans het veldritseizoen op gang trekken teneinde de overwinning in de kerstcross 2012 binnen te rijven. De concurrentie zal terug bikkelhard zijn.

Naar het schijnt is Mario Grootjans al deftig aan het trainen, is Gino Roeckhout gebeten op zijn eerste overwinning en zal Vino de kaart trekken van Steve Prilmans! Maar zal Steve Prilmans wel gemotiveerd genoeg zijn, gezien er een kerstekind op komst is ten huize Prilmans?

Zal Dirk Goemans de Palingrijders kunnen motiveren tot eind december en vooral : zal hij de rust kunnen bewaren binnen de groep? Wat gaat Joris B. doen? En wat met Ignace Lauwers?

De voorzitter van het crosscomite, Jef Van Rang, heeft er alvast de goede moed in! Samen met Eddyken zal hij voor een verrassend parcours zorgen!

En op de kruisweg staat ook vanalles te gebeuren …..

 

Het wordt een boeiende winter!

 

Kamiel Vélo


Responses

  1. Kamiel ,de Goemans zal sterker staan dan ooit deze keer .

    En Bettini zal deze winter hier en daar wel een verslagske geven .

  2. Die motivatie zegt veel Bettini. Veel geluk in de voorbereiding en hopelijk til je De Palingrijders naar een hoog niveau in de kerstcross 🙂

  3. testjen van de Plakker

  4. Kan niet wachten om het vervolg te horen … laat maar komen!

    • Het spijt mij, maar door tijdsgebrek komt er geen kerstverhaal. Evenwel laat ik deze mooie periode van Kerst hier op onze blog niet zomaar voorbijgaan! Vanaf morgen een eerste aanzet ….. En hopelijk komt er volgend jaar wel een kerstverhaal. Ik zal mijn best doen en op tijd beginnen met schrijven.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: