Gepost door: WTC De Palingrijders | 31 oktober, 2012

Timo gelauwerd in De Steenoven.


Beste Palingrijders, beste blogvrienden,

 

Timothy Van Den Bossche is gisteren gelauwerd als eindwinnaar van het klassement in de Trofee 100/100 van het weekblad De Beiaard. Een bekroning van een zeer regelmatig wielerseizoen!

Timo besefte pas na zijn overwinning te Strijpen dat een goed eindklassement er in zat.  Zeker in het besef dat de meeste koersen van dit regelmatigheidscriterium een kolfje naar zijn hand waren.

Onze Palingrijder is redelijk tevreden over zijn seizoen. Hij had gehoopt op een vijftal overwinningen, het zijn er uiteindelijk twee geworden. Timo fietste evenwel ook een groot aantal dichte ereplaatsen bij elkaar.

Een fiere Timo met zijn eerste prijs van het regelmatigheidscriterium!!

Hij blijft alleszins nog een jaar verder fietsen bij de ploeg van Keukens Redant. Dat wil daarom niet zeggen dat Timo nog geen aanbiedingen gekregen heeft van andere teams. Integendeel, hij heeft een zeer opvallend seizoen gereden en dat is aan de aandacht van de verschillende teamscouts niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Zijn mooiste herinnering was zijn tweede zege van het seizoen. Vanaf de tweede ronde in de aanval met twee medevluchters. Nooit meer dan 45 seconden en in de laatste ronde werd de voorsprong herleid tot 15 seconden. Toch hielden ze stand en Timo won vlotjes de spurt. Een echte Palingrijder dus 🙂

 

Vele wielergroeten,

 

Kamiel Vélo


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: