Gepost door: WTC De Palingrijders | 20 november, 2012

Ronde Van Vlaanderen : beperkt deelnemersveld!


Beste palingrijders,

 

Wellicht hebben jullie het al gehoord dat de organisatie van de RVV voor wielertoeristen het deelnemersaantal voor de editie 2013 beperkt tot 16.000 deelnemers. Hieronder zet ik in copie de mededeling van Galazzo :

Inschrijvingen Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen geopend!

Het deelnemersaantal van de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen – vanaf nu Ronde van Vlaanderen Cyclo – wordt in 2013 voor het eerst begrensd op 16.000. Er op tijd bijzijn is dus de boodschap, inschrijven kan vanaf nu!

De Ronde van Vlaanderen Cyclo zal ook in 2013 de Flandrien in elke wielertoerist opnieuw naar boven halen. Op zaterdag 30 maart kunnen fietsfanaten zich naar goede gewoonte uitleven op dezelfde hellingen en de finale waar de profs een dag later strijden om winst in Vlaanderens Mooiste. De exacte route wordt bekendgemaakt nadat ook het parcours van de profs vastligt.

Ook na het sportieve gedeelte wordt er in 2013 veel aandacht besteed aan de ‘après-bike’. De deelnemers en hun supporters kunnen de echte Ronde-sfeer opsnuiven in start- en aankomstplaats De Qubus in Oudenaarde. De organisatie zorgt voor een podium met praatgasten, muziek, animatie en een gezellige bar.

Voor het eerst wordt het deelnemersaantal van dé fietsklassieker gelimiteerd tot 16.000. Organisator Golazo sports wil het comfort van de deelnemers immers blijven garanderen en dat kan enkel op deze manier. Er op tijd bij zijn is dus de boodschap. Inschrijven is enkel mogelijk op voorhand en kan vanaf nu via www.rondevanvlaanderen.com.” 

 

Ons bestuur wenst verder mee te delen dat iedere Palingrijder zich afzonderlijk  dient in te schrijven (net zoals de voorbije edities trouwens) .  Het inschrijvingsgeld is ten laste van de deelnemer. De club komt hierin niet tussen (wat normaal is).
Dus beste Palingrijders, wie graag wil meedoen aan de RVV dient zich persoonlijk in te schrijven via de link  www.rondevanvlaanderen.com .

 

Vele RVV Groeten,

 

Kamiel Vélo


Responses

  1. De begrenzing is een nadrukkelijk verzoek van de Proviciegouverneur André Denys en de burgemeesters van de 13 Vlaamse Ardennen gemeenten. Het voordeel is wel dat bepaalde stukken van het parcours afgesloten worden en dat enkel deelnemers met een officieel kaderplaatje (nieuwe kaderplaatjes) doortocht zullen krijgen. Je kan het vergelijken met loopwedstrijden zoals de 20km door Brussel of de Antwerp 10 Miles, ook daar is het parcours enkel toegankelijk voor de ingeschreven deelnemers.

    Enkel officieel ingeschreven deelnemers zullen kunnen genieten van de seingevers, de bevoorradingen, de pechdienst, etc…

  2. Ik ben officieel ingeschreven voor de 140km


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: