Gepost door: WTC De Palingrijders | 25 februari, 2013

Fietsenwijding


Beste Palingrijders, beste blogvrienden,

Normaliter stond gisteren onze eerste rit van het nieuwe seizoen 2013  geprogrammeerd. Maar de weergoden dachten er anders over. In laatste instantie werd (terecht) beslist om de fietsenwijding en de aansluitende rit af te gelasten. Safety First !

Desondanks verzamelden een aantal “die-hards” aan de kerk van Sint-Lievens-Esse. Blijkbaar had het bestuur niet iedereen kunnen bereiken. Maar de meesten van deze Palingrijders rijden toch al een ganse winter en blijkbaar maakten ze er gisteren ook geen punt van om toch een ritje met de mountainbike te rijden.

fietsenwijding

Hoed af voor deze Palingrijders !

Hopelijk hebben we komende zondag beter weer en kan de fietsenwijding toch nog doorgaan. Want eerlijk gezegd : ik voel me beter als mijn véloken gewijd is door onze diaken.

Kamiel Vélo

PS : dank aan Noël voor de foto!


Responses

  1. Dappere kerels !
    Volgende week is de diaken niet vrij, en zal er dus geen fietsenwijding plaatsvinden. We zien wel hoe we dat zullen opvangen.
    Uiteraard gaat de geplande rit wel door. De vertrekuren staan in de kalender die jullie toegezonden werd, en ook op de website.
    Remember: eventuele last minute wijzigingen worden op de website gepubliceerd. In geval van zwaar weer is het raadzaam om daar eens te gaan kijken. Zo was het ook zondag op tijd bekendgemaakt.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: