Gepost door: WTC De Palingrijders | 8 maart, 2013

Verslag rit 03 maart 2013 (groep B)


Eerste rit: Oudenaarde

 

Deze morgen nog snel de bandjes hard opgepompt en de ketting gesmeerd. Klaar om er aan te beginnen! Na de afgelasting van de eerste rit vertrok een omvangrijke groep voor de eerste 65 km van dit seizoen.

Met 21 man richting Oudenaarde voor wat een vlakke rit zou worden. Het was niet te koud en met een mooi tempo beloofde dit een goede start te worden. Maar meteen ook een eerste lekke band in Oudenhove. Na het wegwerken van dit euvel meteen richting Berendries die we naar beneden reden.

Na het doorkruisen van tal van straten en constant bijsturen door Noël bereikten we Oudenaarde. Eens aan de Schelde werd de groep gesplitst en konden de A-rijders ( eeen 6-tal) een tandje hoger schakelen.

Een paar durfden de overstap blijkbaar nog niet aan. De ene omdat hij zich geen 100%% voelde, de andere omdat hij niet meteen teveel km’s wou rijden. Er zouden er misschien nog een paar A-rijders kunnen bijkomen.

Op de terugweg ergens te Landskouter werd er terug halt geroepen. Nu omwille van een bloedneus van Arne. Eens dit gestelpt terug verder, maar in Balegem was het vat af bij Arne. Nochtans werd het tempo steeds gedrukt en was de afstand niet van die aard dat je kapot zou gaan. Hopelijk te wijten aan een slechte dag.

Arne werd opgewacht door Peter en Dirk, en reden samen in gezelschap van Iwan , Noël, Sander en Peter Vids verder naar Patricia.Even voor Zottegem werd de groep nog in stukken gereten en dankzij een rood licht kwam alles samen! Naar het einde toe bleek Steven nog over de beste troeven te beschikken!

Een mooie rit bij mooi weer. De eerste 70 km’s van een mooi seizoen?

 

De Klimmers


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: