Gepost door: WTC De Palingrijders | 18 maart, 2013

Ciolek verrast niet alleen de topfavorieten!


Beste Palingrijders,

De Primavera 2013 was er eentje om nooit te vergeten. Apocalyptische beelden van doorregende en onderkoelde renners, een Turcino die er ondergesneeuwd bij lag, …. er lag zelfs ijs op de armen van een versufte Adam Hansen. De wedstrijd werd dan ook na 118,5 km stilgelegd om uiteindelijk een tweede  doorstart te maken in Cogoleto, op zo een 126,5 km van de eindmeet in Sanremo.

Uiteindelijk werd het  een meer dan  beklijvende finale met tenoren als Cancellara, Sagan, Paolino en La Machine-Chavanel. Het was een strijd op het hoogste niveau waar uiteindelijk de 26-jarige Duitser Ciolek, van de MTN-Qhubeka ploeg, als  outsider de top van het wielrennen het nakijken gaf!

ciolek

Ciolek, de nobele onbekende in onze pronostiek!

Er zijn slechts twee klassiekers, RVV en Parijs-Roubaix, waarop door onze Palingrijders het meeste punten vergokt zijn. Voor de Primavera zijn er maar liefst 1.805 punten ingezet op een totaal van 15.000 te verdelen punten. En hier is er slechts één uitschieter die met Peter Sagan de bijna perfecte pronostiek gemaakt heeft : Joris Bernagie! Een inzet van maar liefst 240 punten op het Slovaakse Godenkind levert Joris maar liefst 480 punten op. Meteen heeft hij een voorsprong van 240 punten!

Morgen volgt alvast een reactie van de eerste leider in de pronostiek! Naar verluid zou een eerste fles champagne ontkurkt zijn ten huize Bernagie! Maar morgen meer !

Kamiel

 

 


Responses

  1. Kleine correctie: ’t is een voorsprong van 280 punten 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: