Gepost door: WTC De Palingrijders | 1 april, 2013

Ronde Van Vlaanderen 2013


Beste Palingrijders,

De RVV 2013 is gereden. De winnaar van deze jubileumeditie (1913-2013) is een parel op de erelijst van de Ronde : Spartacus Cancellara reed alle tegenstand op een hoopje.  Een explosie op De Patersberg was de aanzet tot een zinderend slot waarbij hij Sagan en consoorten op ruim een minuut fietste.

Een pracht van een renner, goudeerlijk en doodgewoon. Nooit een verzuurd gezicht, immer sympathiek en met respect voor de tegenstanders. Daarenboven een familieman die zijn gezin een centrale rol geeft in zijn carrière.

Intussen zijn we met onze pronostiek al vier wedstrijden ver : Na Milaan-Sanremo, E3-prijs Harelbeke en Gent-Wevelgem was het gisteren dus uitkijken naar de vierde manche in onze clubpronostiek.

Joris B. had alweer de perfecte renner geselecteerd voor 100 punten : Cancellara. Maar zijn rechtstreekse concurrent, Steven DP, had ook Cancellara naar voor geschoven als eindwinnaar met jawel ….. 100 ingezette punten. Steven ziet intussen Wim N. naderen tot op 25 punten! Ook Wim had Spartacus als eindoverwinnaar gekozen met maar liefst 150 punten!

Vraag is hoe het nu verder moet zonder Tommeke Boonen. Hij zal niet kunnen deelnemen aan Parijs-Roubaix! En neem nu net dat er veel Palingrijders hun hoop gesteld hadden op Tornado Tom. Een kruis over de eindoverwinning voor een aantal Palingrijders. Jammer maar het is zo!

Deze week volgt nog een reactie van de tweede in de stand : Steven DP. Hoe ziet hij het verder verloop van deze pronostiek? Ziet hij nu reeds Joris B. als eindoverwinnaar of maakt hij nog een kans? Ziet hij nog andere concurrenten?

Komende woensdag volgt de vijfde koers van onze prono. De Scheldeprijs ….

 

Kamiel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: